2777
2789
عنوان

دو شبه نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 24 پست
من خودم خوابم داغون شده هیچکاری نمیت نم بکنم وقتی بیدار میشم روزی برام نمونده و خیلی بدم میاد از این ...

من اصلا خوابم نمیبره که بیدار بشم .این ی ماهه بگذره بچم امتحاناشو بده راحت شم الان ۱ ساعت دیگه باید ببرم بزارم مدرسه از اونور سرکار چرت بزنم خیلی حالم بده 

اخه از زندگیم نمیدونی عزیزم .مشکلات زیاد دارم خوابمم اینجوری شد .مسعولیت زندگی .شب نخوابم صب تا غروب ...

حالا یکم دیگه بدنت کم میاره بخوای نخوای شب خوابت میبره چون سر یک ساعت بیدار میشی میری سر کار و منظم میشه روزا هم قهوه بخور چه اذیت شی چه نشی تنها راه کافئینه و دوش اب سرد تا حدودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا خوابم نمیبره که بیدار بشم .این ی ماهه بگذره بچم امتحاناشو بده راحت شم الان ۱ ساعت دیگه باید ...

عزییززززم درک میکنم‌که میگی حالم بده این خواب واقعا معضله اگه خراب بشه

ببین باید بدنتو خسته کنی ورزشی پیاده روی چیزی کاری فعالیتی بعد چشمتو خسته کنی مثلا بازی و مسابقه ببی ...

باورت میشه همه ی این کارارو میکنم جز ورزش ولی تو طول روز انرژیم خیلی تحلیل میره کتابم اتفاقا دارم کتابخانه نیمه شب رو میخونم ولی باز همچنان بیدار

من اصلا خوابم نمیبره که بیدار بشم .این ی ماهه بگذره بچم امتحاناشو بده راحت شم الان ۱ ساعت دیگه باید ...

قبل خواب چایی نخور قرصارو بخور چشمتو گرم کن فضارو تاریک کن فعالیتم کا داشتی ۲روزم نخوابیدی بدنت امادس حالا امروز ناچاری تا بعد سرکار ببدار باش

باورت میشه همه ی این کارارو میکنم جز ورزش ولی تو طول روز انرژیم خیلی تحلیل میره کتابم اتفاقا دارم کت ...

قبل خواب بخون و اینکه میگم خسته بابد بشی در کل شایدم دچار اینسامنیا شدی داخل گوگل بخون

قبل خواب چایی نخور قرصارو بخور چشمتو گرم کن فضارو تاریک کن فعالیتم کا داشتی ۲روزم نخوابیدی بدنت اماد ...

نه اهل چایی نیستم فعالیت بدنی دارم بدو بدو کار خونه بیرون خرید ...امروز بعد چند سال مثلا میخواستم برم کتونی بخرم عصری که اونم نشد