2777
2789

کتلت خوردم ظهری معدم سنگین شده بود افتضاح و ببخشید معذرت میخوام باد گلو گوگردی گرفتم 

میسوخت معدم میزد تا بالا 

یهو حالا تهوع گرقتم هرچی خوردم و نخوردم اوردم بالا 

دلم سبک شد ولی از دماغمم زد بیرون نمیتونم نفس بکشم چیکار کنم؟ 

فکر کنم مسموم شدم چون ی مزه ای میداد کتلت

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

فین

خوردن آب زیاد

و تحمل

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فین خوردن آب زیاد و تحمل

نمیتونم هیچی بخورم میترسم باز بیارم بالا 

خدا قسمت گرگ بیابونم نکنه دماغم داره میسدزه

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
بنظرم دیگه این تاپیک زدن نداشت!!!  سنگین کردی بالا اوردی تموم شده دیگه!!! خداشفات بده

همچنین خدا تورو شفا بده

بنظرم دیگه این تاپیک زدن نداشت!!!  سنگین کردی بالا اوردی تموم شده دیگه!!! خداشفات بده

گفت حالتون بد میشه نیاید

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
گفت حالتون بد میشه نیاید

ی عده فک میکنن همه چی دانا هستن نمیفهمن شاید ی نفر ب کمک احتیاج داشته باشه داشتم میمیردم واقعا

بیچاره اسی گفتش نیاین اگه حساسین!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره