2777
2789
عنوان

دو روزه هیچی نخوردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 39 پست
خب پس به ترکوندن خودت ادامه بده به هر حال آدما بعد به مدت شبیه اطرافیانشون می شن

دوس ندارم هیچ وقت با بچم مث اینا رفتار کنم.

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ناراحت میشه عزیزم نکنین سنی ازم گذشته ها ولی اذیت میسم میدونی ادم حس تحقیر شدن میگیر یجورایی ...

پسر بزرگم ۱۵سالشه کوچیکه ۷

آخه چون اختلاف سنیشون زیاده من از بزرگه توقع دارم کوتاه بیاد

عزیزم به خاطرات خوب باهاشون فکر کن  ، تو مطمعنا خیلی دوسشون داری که با لج بازی سعی داری توجهشون ...

دلم ازشون شکسته ن بخاطر ی غذا .

بخاطر خیلی چیزا

دوس دارم برم تنهای زندگی کنم واقعا‌ زجر کش شدم 

ادم دور باشه بهتر تا هی باشه و خون دل بخوره

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دوس ندارم هیچ وقت با بچم مث اینا رفتار کنم.

آره ولی فکر نمی کنم بازم آدم واجد شرایطی باشی برای بچه دار شدن

تو به خودت به عنوان یک آدم مستقل نگاه نمی کنی احساس می کنی اگه اونا به اندازه کافی بهت توجه نکنن تو باید به خودت آسیب بزنی

فکر می کنی با این طرز فکر اصلا می شه بچه دار شد؟

دلم ازشون شکسته ن بخاطر ی غذا . بخاطر خیلی چیزا دوس دارم برم تنهای زندگی کنم واقعا‌ زجر کش شدم&nbs ...

عزیزم چندسالته ؟ مشکلت از عشقی که بهشون داری بیشتره؟ اگر نه ببخششون و برو سعی کن با مادرت حرف بزنی و از در دوستی مشکلتو بگی ، قول میدم اونم منتظرته ، هیچی ارزش نارحتیتو نداره عزیزم برای حال خوبت سعی کن تنش رو کم کنی

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...
پسر بزرگم ۱۵سالشه کوچیکه ۷ آخه چون اختلاف سنیشون زیاده من از بزرگه توقع دارم کوتاه بیاد

منم همین حدودا اختلاف دارم . ازخواهرم بزرگترم ولی دیگ هم هیکل شدیم

من خوشگلم ب گفته بقیه و خواهرمم خوشگله حتی شاید ازمن بیشتر قبول دارم

ولی ۲۴ ساعت مامانم و بابام میگن ت صورتم میگ فلانی مث  این خوشگل بود مشالله همه شیفتش بودن

یا هربازیگر زشتی میبینن میگن شبیه منه و میخندن 

هر بازیگر خوشگلی میبینن میگن شبیه اونه

یا تو خیابون ازمن ی خانمی تعریف کرد ک الهی چقد نازی سریع مادرم گفت با اینی یا کوچیکه گفت این مامانم متعجب شد بود!

هزاران برخورد اینجوری دیدم و هی ریختم ت خودم.غرورم نزاشت عنوان کنم الانم اصلا نمیدونن چمه دقیق

منم همین حدودا اختلاف دارم . ازخواهرم بزرگترم ولی دیگ هم هیکل شدیم من خوشگلم ب گفته بقیه و خواهرمم ...

الهی عزیزم 

بیا بغلممممم

پس منم تجدیدرفتار کنم حتما چون پسر بزرگم همش ناراحته از من ولی نه اینجوری که قهر کنه بره توی اتاقش 

عزیزم چندسالته ؟ مشکلت از عشقی که بهشون داری بیشتره؟ اگر نه ببخششون و برو سعی کن با مادرت حرف بزنی و ...

من درس دارم .عید التماسشون کردم بزارن بمونم خونه درس بخونم نبرنم جایی قبول نمیکردن

ولی اگ خواهرم بود قبول میکردن! خیلی عید گریه کردم

الانم فشار درسا رومه چون ب درسام نمیتونم برسم ک زمانم دار میسوزه و حسرت میخورم ک عید نزاشتن بخونم

الانم صبح سرکارم فقد روزی ۳ ساعت میتونم بخونم درحالی ک باید روزی ۱۴ ساعت بخونم.فشار کار و درس و ناامیدی از قبول نشدن و چیزای دیگ ک نمیتونم بگم  و خودش ی زخم دیگ و طولانیه

باعث شده اینجوری شم.

الهی عزیزم  بیا بغلممممم پس منم تجدیدرفتار کنم حتما چون پسر بزرگم همش ناراحته از من ولی نه ای ...

قربونت عزیزم

هیج وقت نزارین بچتون حس بی پناهی کنه

یا دوست ناباب میگیره یا مثل من هر میریز ت خودش و فرسوده میشه.

من ایقد محبت ندیدم ک اخلاقام پسرونه شد ولی خب یجا میزنه بیرون دیگ.الانم دل ازشون بریدم و همیشه بشون‌میگم دوس ندارم باتون زندگی کنم.

حالا الان که همه خوابیدن برو یه چیزی بخور  نون پنیر بخور حتی ولی دیگه گرسنه نمون زخم معده میگی ...

نون خالی خوردم ولی افاقه نکرد 

معدم دار تیر میکشه

میترسم میکروبش فعال شه ک دیگ کارم زار میشه

آره ولی فکر نمی کنم بازم آدم واجد شرایطی باشی برای بچه دار شدن تو به خودت به عنوان یک آدم مستقل نگا ...

مستقل بودن مال وقتی ک بتونی دست کنی ت جیبت چیزی بخری بخوری

من نمیتونم اگ‌چیزیم نمیخورم بخاطر همینه ک غرورم نمیزار زیر دینشون باشم. مادر من من دختر بزرگم ی روسری ت این ۲۵ سال واس من نخریده

ولی هر روز برا خواهرم میخره  خب یجای ادم حس میکنه اضافیه

مستقل بودن مال وقتی ک بتونی دست کنی ت جیبت چیزی بخری بخوری من نمیتونم اگ‌چیزیم نمیخورم بخاطر همینه ...

مستقل بود از نظر شخصیتی نه نالی یعنی فارغ از اینکه ببینی مادرت بین تو و خواهرت فرق می ذاره یا نه خودتو دوست داشته باشی

مستقل بود از نظر شخصیتی نه نالی یعنی فارغ از اینکه ببینی مادرت بین تو و خواهرت فرق می ذاره یا نه خود ...

خب دلم از رفتارو حرفاش شکست