2777
2789
عنوان

دو روزه هیچی نخوردم.

2133 بازدید | 39 پست

دو روزه چیزی ازوخونمون نمیخورم

درواقع ۶ وعده است ومیخام فردام چیزی نخورم

اما

معدم دار اتیش میگیره .بازم غرورم نمیزاره چیزی بخورم.ایقد خانوادم فرق گزاشتن ک ترجیح دادم چیزی نخورم 

هم مشکل معده دارم هم بد غذام ولی الان ک غذاهای ک دوس دارمم هست نمیخورم.غرورم نمیزاره.

خودم زندگیم سرپا مشکله پر دلم غمه هزار ارزو برباد رفته 

اینام فرق میزارن بین بچه ها.حس خوبی ندارم دیگ ب این خونه .میدونم بچه بازیه ولی چیکار کنم

دلم رضا نمیده دوس ندارم چیزی ازشون بخورم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتم پول نداری بری ی چیزی بیرون بخوری؟

دارم ولی  برای چیزی کنار زاشتم

اصن تو کمدمم کیک هست ولی انگار باخودمم لج کردم

از فردا گاز معدم باز فعال میشه  ۲۰ روز بود اروم بودم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

چرا با خودت لج میکنی؟

غذا نخوردن چیو حل میکنه؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
از بیرون سفارش بده یا برو بیرون بر بگیر بخاطر ماه رمضون

ب دلم نیست هیچی ب دلم نیست

فقد دوس دارم نبینمشون دیگ

هیچی از گلوم پایین نمیره ایقد بغض دارم 

وگرنه میتونم برم ی چیز دیگ بخورم😭

ببین تو الان می خوای از طریق آسیب زدن به خودت توجه اون ها رو جلب کنی و احساس عذاب وجدانی که باید احیانا می گرفتن و نگرقتن رو بهشون القا کنی

(اشتباه می کنم)

ولی اینو بدون که جواب نمی گیری:)

عزیزم به خاطرات خوب باهاشون فکر کن  ، تو مطمعنا خیلی دوسشون داری که با لج بازی سعی داری توجهشون رو جلب کنی پس سعی کن بخاطر خدا هم که شده سعی کنی ببخشیشون و خودتم اذیت نکنی

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...
تا کِی میتونی تحمل کنی خب مریض میشی که  مامانت این دو روز نگفت بیا غذا بخور یا برات نیاورد

من بچه بزرگم ولی برعکس برای کوچیکه احترام قائلن

و این میرنجوندم .هروقت دیر میومد سر سفره مامانم میگفت دست نزنین تا اون بیاد اون اول انتخاب کنه بعد شما

منم دیشب  داشتم درس میخوندم ت اتاقم بودم سفره کشیدن 

غذای مورد علاقمم بود  

اومدم برم دیدم لباسم مناسب نیس وایسادم عوض کردم بعد رفتم.همین ک رفتم دیدم هیچی برامن نزاشتن جز ی تیکه😃🤣 

اصن اینجوری نیستما   میتونسم با قلدری باز بردارم اومدم نوشابه بریزم  اجیم داد زد هوووی ما نخوردیم هنوز

انتظار داشتم مادرم بگ درست صحبت کن خواهر بزرگت ولی طبق معمول هیچی بش نگف

یکم موندم با غذا بازی کردم بعد 

ی چیزی  انگار بلندم کرد .دیگ نتونسم 

کوفتم شده درواقع

من بچه بزرگم ولی برعکس برای کوچیکه احترام قائلن و این میرنجوندم .هروقت دیر میومد سر سفره مام ...

بچه کوچیکا لوس هستن یه کم این دعوا همیشه تو خونه ما هم هست 

یعنی پسر بزرگم ناراحت میشه از دست من ؟؟؟؟

باهم دعوا میکنن پسرام منم بیشتر طرف کوچیکه رو میگیرم میگم بچس عیب نداره تو بزرگتری گذشت کن 

ببین تو الان می خوای از طریق آسیب زدن به خودت توجه اون ها رو جلب کنی و احساس عذاب وجدانی که باید احی ...

شایدم هدفم همینه. ولی چند بار ک مامانم گفت بیا بخور گفتم نمیخام.

چرا میلم ب غذا نیست .حتی خوابمم نمیبره  صبحم باید برم سرکار .امروز خیلی اذیت شدم اگ بخوابم گشنگی یادم‌میره ولی خوابم نمیاد

فکنم خیلی دارم بچه بازی درمیارم ولی  تموم غما تو دلم دارن همکاری میکنن ک اینجوری بگذرونم

بچه کوچیکا لوس هستن یه کم این دعوا همیشه تو خونه ما هم هست  یعنی پسر بزرگم ناراحت میشه از دست ...

حتما ناراحت میشه عزیزم

نکنین سنی ازم گذشته ها ولی اذیت میسم

میدونی ادم حس تحقیر شدن میگیر

یجورایی انگار کهنه ای انگاربی ارزشی

بچه بزرگا خیلی گناه دارن خیلی چون همیشه تنهان.همه هم ازشون توقع دارن خم ب ابرو نیارن

منم ایقد اذیت شدم ک زدم بیرون 

بارها سرکوفت شنیدم از سر سفره پانشدم ولی دیشب با ی برخورد بلند شدم