2777
2789
عنوان

خانواده ها چرا اینطورین

244 بازدید | 29 پست

بخدا حالم داره بهم میخوره 

فقط دنبال ی چیزن گیر بدن 

مثلا امشب تو خواب و بیداری بودم شنیدم بابام میگه چرا پتوشو نمیشوره 😐آخه یکی نیست بگه سوژه نداری مخ منو پیاده کنی چرا چرت میگی یک ماه پیش بخاطر عید پتوهامو شستم ۱۵ روزم ک خونه نبودیم ! 

داداش بیشعورم اتاق و به گند کشیده حرفشو من می‌شنوم!!!! تقریبا هر چند وقت یکبار از این بحثها داریم 

توروخدا ی صلوات بفرستید زودتر با عشقم ازدواج کنم خلاص شم از شر اینا انقد منو دق میدن پژمرده شده روحم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا گیر دخترای سلیطه نیفتادن پدرشونو در بیاره ماها ک ارومیم نشستیم تو خونه صب تا شب فحشم میخوریم

بیخیال این روزا هم میگذره

منم خیلی درگیری داشتم با بابام

همش گذشت و تموم شد

ایشالا شما هم به خواسته ی قلبیت برسی البته با چشم باز عاشق شو

زندگی خیلی سخته

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
پدرا کلا میگردن یه چیز برای گیر دادن پیدا میکنن ولی خب پدر وجودش باارزشه دلخور نشو هرچند حق داری ول ...

آخه چقد ؟؟؟؟؟ آدمم ظرفیت داره بخدا من خیلی زودرنجم خیلی غصه میخورم واقعا نمی‌دونم چیکارشون کنم