مامانا دیگه واقعا درمانده شدم کارم شده گریه
از عصر ۱۳ فروردین حنا تب کرد ... ۲۴ ساعت کنترل کردم تا دکترش بیاد ... تبش تا ۳۹.۲ هم رفت .. دکترش معاینه کرد گفت التهاب آنچنانی نداره فقط ته گلوش یه مقدار التهاب هست و مشخصه بدن درد داره ... گفتم از خودمون گرفته ماهم مریض شدیم ... خلاصه ازیترو و استا داد اومدیم خونه ... حنا بعد اون دیگه تب نکرد ولی بداخلاق و بد قلق و بی حوصله شد ... بعد فهمیدیم ۲ روز شکمش کار نکرده... ۲ روز دیگه هم صبر کردم دیدم فایده نداره .. تا دیروز شیاف گذاشتم .. شکمش دیروز خیلی کار کرد و بچم از اون بی حالی در اومد ... از صبح دوباره بی حوصله و بد اخلاق یعنی خدا نکنه دستش یه جا بخوره قیامت میکنه و چه اشکی ... دست به دل و پهلو میزنم درد نداره علائم سرماخوردگی هم نداره... میبریمش بیرون خوبه ولی خونه بی حوصله و بغل هیچی هم نمیخوره نهایتش شیر بخوره... حتی داروها هم با بدبختی دادم ... معمولا میریخت بیرون ... آب و مایعات هیچی نمیخوره میوه نمیخوره .. فقط باباش بیرون قلوپ قلوپ آب میده حداقل میاد خونه دو قطره جیش میکنه. جیشش کمه .. خوابش زیاده ... مدفوع نمیکنه ... چیکار کنم... به خدا از،صبح چند بار گریه کردم ... خدایا چیکار کنم