2777
2789

مامانا دیگه واقعا درمانده شدم کارم شده گریه

از عصر ۱۳ فروردین حنا تب کرد ... ۲۴ ساعت کنترل کردم تا دکترش بیاد ... تبش تا ۳۹.۲ هم رفت .. دکترش معاینه کرد گفت التهاب آنچنانی نداره فقط ته گلوش یه مقدار التهاب هست و مشخصه بدن درد داره ... گفتم از خودمون گرفته ماهم مریض شدیم ... خلاصه ازیترو و استا داد اومدیم خونه ... حنا بعد اون دیگه تب نکرد ولی بداخلاق و بد قلق و بی حوصله شد ...  بعد فهمیدیم ۲ روز شکمش کار نکرده... ۲ روز دیگه هم صبر کردم دیدم فایده نداره .. تا دیروز شیاف گذاشتم .. شکمش دیروز خیلی کار کرد و بچم از اون بی حالی در اومد ... از صبح دوباره بی حوصله و بد اخلاق یعنی خدا نکنه دستش یه جا بخوره قیامت میکنه و چه اشکی ... دست به دل و پهلو میزنم درد نداره علائم سرماخوردگی هم نداره... میبریمش بیرون خوبه ولی خونه بی حوصله و بغل هیچی هم نمیخوره نهایتش شیر بخوره... حتی داروها هم با بدبختی دادم ... معمولا می‌ریخت بیرون ... آب و مایعات هیچی نمیخوره میوه نمیخوره .. فقط باباش بیرون قلوپ قلوپ آب میده حداقل میاد خونه دو قطره جیش میکنه. ‌ جیشش کمه .. خوابش زیاده ... مدفوع نمیکنه ... چیکار کنم... به خدا از،صبح چند بار گریه کردم ... خدایا چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید داره دندون در میاره. وای چقدر سخته بچه داری منم دیگه کم آوردم بچم پنج روزه سفکسیم میخوره. نصف آ ...

خیلی سخته بدتر اینکه نمیدونی چشه... عصبی هم میشم این وسطا .. یعنی یه وقتایی داد رو میکشم رو سر خودم و بچم 

دندون که آره بچم ۲۰ ماهشه هنوز دندون هاش کامل نشده 

بگردم برا دلمون

لکنت برای چی؟  چکاپ ببرم؟ یعنی چیزیش شده؟

ترسید و لکنت گرفت،انقدری هم نمیتونم هزینه کنم برا درمانش،

ببین عزیزم وقتی داری راجب دختر گلت توضیح میدی من باشم میترسم شاید مشکلی داشته باشه متخصص اطفال ببر البته اگه خوب تشد

خیلی سخته بدتر اینکه نمیدونی چشه... عصبی هم میشم این وسطا .. یعنی یه وقتایی داد رو میکشم رو سر خودم ...

اصولا وقتی بچه بیقراری بدون علائم داره یا دندوناش درد میکنه یا گوشاش عفونت کرده. احتمال زیاد دندونه که بی اشتها هم شده

ترسید و لکنت گرفت،انقدری هم نمیتونم هزینه کنم برا درمانش، ببین عزیزم وقتی داری راجب دختر گلت توضیح ...

باشه حتما‌‌‌... دروغ چرا خودمم ترسیدم ... به چیزای عجیب غریب خیلی فکر میکنم ... دعا کن چیزی نباشه