2777
2789

گفتم من که تهران نمیام. لااقل بیام تو تاپیک تهرانی ها ببینم چه خبره🤣🤣🤣

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی میخوام محلمو عوض کنم بدونم چ حاهایی خوبه

اگر از جنوب میخوای بیای بالاتر،اگر غرب میخوای بیای  پونک و مرزداران و شهرک غرب از محله های دیگش بهتره تقریبا...شهران هم خوبه نسبتا..اگر شرق میخوای بری پاسداران فکرکنم اوکی تر باشه نسبت به محله های دیگش..شرقو زیاد نمیشناسم 

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

تهران پارسم

خیلییییی دوسش دارم

خونم کوچیک و جام تنگه ب زور عوضش کردم ده متر بزرگتر چن روز دیگ جا ب جا میشم

میتونستم جنوب شهر دو برابر متراژ بگیرم دلم نیومد

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂