2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن جلوی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار خیالتو راحت کنم نوجوون شه اول آخر امتحانی میکشه هیچ ربطی به کشیدن نکشیدن تو نداره،نوجوون تحت ت ...

من اوایل ازدواجم با خواهر شوهرم چند بار کشیدم تو خانوادمون هم هیچ کس و نداریم سیگاری باشه ولی شوهرم میکشه و انکار میکنه

خودتو بزن اون راه بگو خواب دیدی عزیزم  پسرم نصف شب بلند میشه تو عالم خواب باهام حرف میزنه فردا ...

امیدوارم دختر منم یادش نمونه یا بتونم گولش بزنم یه جوری

و خدایی که به شدت کافیست 

هیچی بهش نگو اصلا انگار که همچین اتفاقی نیفتاده  من خودمم سیگار میکشم😂پس دیگه الان دیده کاریش ...

خب تجربه بدی نداری با بچه‌هات؟ به نظرت دیدش نسبت بهم بد نمیشه؟

و خدایی که به شدت کافیست 

منم خیلی تلاش کردم الان تونستم فقط کمش کنم😪

اصلأ نمیشه. من سر بارداری ترکش کردم اما بعدش باز برگشتم. تقصیر شوهرمه. وقتی یکی کنارت همش بکشه نمیشه ترک کرد

و خدایی که به شدت کافیست 

خب تجربه بدی نداری با بچه‌هات؟ به نظرت دیدش نسبت بهم بد نمیشه؟

نه بابا چرا بد بشه

اگر دخترت کوچیک باشه شاید اولاش فکر کنه مثلا مامان داشته چیکار میکرده بعدش یواش یواش اوکی میشه

اگر هم اومد بهت گفت که دیده تو رو داشتی سیگار میکشی یا اگر سوالی کرد ازت ،خیلی عادی جواب بده استرس نگیر که قراره چه برداشتی ازت داشته باشه ،اروم جواب بده ولی ی طوری توجیح کن که سیگار واسه آدم بزرگ هاست برای بچه ها خوب نیست که ی وقت به سرش نزنه بخواد یواشکی کاری کنه

اصلأ نمیشه. من سر بارداری ترکش کردم اما بعدش باز برگشتم. تقصیر شوهرمه. وقتی یکی کنارت همش بکشه نمیشه ...

اگه یه روزی خواستی ترک کنی باید باهم ترک کنین الانم دخترت میتونه بزرگترین انگیزه باشه برات 

نه بابا چرا بد بشه  اگر دخترت کوچیک باشه شاید اولاش فکر کنه مثلا مامان داشته چیکار میکرده بعدش ...

مرسی گلم از راهنماییت 🌹 راست میگی بالاخره که می‌دید. باید یه جوری همین رو بهش بگم فقط که بیشتر کنجکاوی نکنه.

و خدایی که به شدت کافیست 

اگه یه روزی خواستی ترک کنی باید باهم ترک کنین الانم دخترت میتونه بزرگترین انگیزه باشه برات 

اصلأ انگیزه‌ای نداره. خودش من رو سیگاری کرد.

و خدایی که به شدت کافیست