2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن جلوی بچه

1374 بازدید | 33 پست

اگر سیگاری هستید بچه‌هاتون هم می‌دونن؟ 

داشتم سیگار می‌کشیدم توی تراس دخترم بیدار شد دیدتم. نمی‌دونم چی کار کنم. هیچ وقت جلوش نکشیده بودم.

و خدایی که به شدت کافیست 

😑😑😑

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیفه ادم سلامت بدنش رو با سیگار به خطر بندازه

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

خودتو بزن اون راه بگو خواب دیدی عزیزم 

پسرم نصف شب بلند میشه تو عالم خواب باهام حرف میزنه فرداش هر چی میگم تو این حرف و گفتی باور نمیکنه 

راستش منم دوس دارم بکشم ولی به خاطر بچه هام نمیتونم بوش میاد یه جورایی دلم میخواد ولی خودمو کنترل میکنم

بزار خیالتو راحت کنم نوجوون شه اول آخر امتحانی میکشه هیچ ربطی به کشیدن نکشیدن تو نداره،نوجوون تحت ت ...

می‌ترسم دیدش نسبت به من خراب شه.

و خدایی که به شدت کافیست