2777
2789
عنوان

کارگرای باغ

269 بازدید | 27 پست

من همیشه ظرف تمیز واسه صبحانه کارگران میبرم . امروز  آخر کار موقع سوار شدن ماشین یکی از کارگرا یه نایلون مشکی دستش بود که برگشتم پرسیدم گفت ظرف صبحانست .در صورتی که استفاده نکردن.و اول صبح دستشون ندیدم این نایلون و.احساس میکنم میوه کندن ریختن تو ظرفی که تو نایلون بود . چجوری بگم بهشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلت میاد بگی؟ کارگرن گناه دارن ولکن

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
میوه ی چی اگ بشون اعتماد نداری مرخصشون کن 

چی چیو مرخص کنه آدم که بخاطر دو کیلو میوه مردم از نون خوردن نمی ندارن 

چرا آنقدر سریع پیشنهاد می دادید  که نون یه خانواده آجر بشه 

خدارو خش نمیاد 

من کار گر می شناسند ماه به ماه پولش نمی رسند دو کیلو میوه بهره 

بعدشم دوکیلو میوه برای یه باغ که چیزی نیست فک کن صدقه دادی به یه نیاز مند

ول کن بابا دو کیلو میوه ارزش ندارن  بعدشم اون کاره گره شاید دلش خواست برا بچه هایش یه دونه ...

عزیزم الکی دل نسوزون. این کار مصداق دزدی و حروم خوری هست. 

بهتره بیان کنن و شاید صاحب باغ میوه بیشتری بهشون داد. 

ول کن بابا دو کیلو میوه ارزش ندارن  بعدشم اون کاره گره شاید دلش خواست برا بچه هایش یه دونه ...

بهشون میدم .کیلویی صدور پنجاه . یه دفعه صدای ظرف اومد از ماشین پیاده شدم پرسیدم چی بود گفتن ظرف .در صورتی که هیچوقت نمیارن .اوچاول صبحی دستشون چیزی نبود موقع برگشتن نایلون تو بغلش نگه داشته بود.  زیادم بود

چی چیو مرخص کنه آدم که بخاطر دو کیلو میوه مردم از نون خوردن نمی ندارن  چرا آنقدر سریع پیشنه ...

عزیزم بابای من کارگره باغه

کارگر درست نداره ولی مال حروم نمیبره خونش

من نگفتم بخاطر میوه مرخص کنه گفتم اگ بشون اعتماد نداری منت نذاره بیکار بشن شرفش بیشتره تا تهمت دزدی یشون زده بشه

🇮🇷

عزیزم الکی دل نسوزون. این کار مصداق دزدی و حروم خوری هست.  بهتره بیان کنن و شاید صاحب باغ میوه ...

حروم خوری خخخخ الان همه مشکلات  حل شده فقط مونده دوکیلو میوه کارگر شاید روش نشده 

یا نمی خواسته غرورش بشکنه 

بعدشم هر درختی حداقل200تا250کیلو میوه میده حالا اگه باغ اسی 20تا درخت داشته باشه میشه25تن میوه  2کیلو میوه بین 25تن اصلان به چشم میاد 

بعدشم مااگه خودمونو شیعه علی می دونیم باید آبرو داری کنیم نه اینکه یه کارگروه جلو بقیه سکه یه پول کنیم