2777
2789
عنوان

نمیتونم با هر کسی صمیمی بشم

278 بازدید | 21 پست

بچه ها در واقع مشکل اصلیم اینه که نمیدونم باید چه رفتاری داشته باشم که صمیمی بنظر بیار یا باید درباره ی یه جیزی چجودی حرف بزنم چیا باید بگم حتی بعضی وقتا با مهمترین فردای زندگیمم مث غریبه هاعم به خاطر این خیلی ضربه های زیادییی دیدم:((مثلا دوست دارم خشرو خنده رو باشم با اعتماد به نفس که راحت میتونه ارتباط بگیره و قشنگ حاضر جواب درباره هرچی حرفی داره که بگه؟ میشه کمکم کنین بگین باید دقیقا چیکار کنم؟به خاطر امین کل زندگیم زیر رو شده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مثلا با دوستای صمیم ما اینجورییم ک کلی ب هم فوش میدیم  و دوستامون فوشای بدتر میدن کسی ناراحت نمیشه ولی یه سری چیزارو نباید بگی من خیلی رو قدم حساسم اگه یکی به شوخیم مثلا بم بگه کوتوله یا کلا درمورد اندام  شوخی کنه کلا ازش سرد میشم و قطع ارتباط میکنم 

سعی کن همه رو از ته دل دوست داشته باشی از چیزایی که دوست داری واونا دوست دارن باادما حرف بزن

خب مشکل همین حرف زدکه حتی نمیدونم باید چجوری حرف زدنو شروع کنم

ببین مثلا با دوستای صمیم ما اینجورییم ک کلی ب هم فوش میدیم  و دوستامون فوشای بدتر میدن کسی نارا ...

عزیزم  اینارو میدونم من دوستای صمیمی دارم ولی با آدمای دیگه نمیدونم باید چجوری صمیمی شم

خب مشکل همینه نمیتونم باید چجوری حرف زدنو شروع کنم حتی.

بیا تمرین کنیم

مثلا من مادر شوهرتم

بهم میگی سلام مادر جون

خوبین چخبر

هوا چقدر خوبه تو این هوا فلان غدا که پختین چه میچسبه هوس کرده بودم اونم از نحوه پخت غذا وتجربیاتش میگه وتو هم از تجربیات اشپزی خودت

اینجوری یه نیم ساعت حرف ایجاد میشه بههنین راحتی