2777
2789
عنوان

بیاید بگید چه خاکی تو سرم کنم😐

320 بازدید | 16 پست

دکتر پماد واژینال داد با یکی واسع بیرون واژن من مال بیرون اشتباهی واسع واژینال استفاده کردم😭😭 چیکار کنم حالا مشکلی پیش میاد؟؟

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

بعدش فوری میرفتی دسشویی که تخلیه بشه 

والا نمیدونم فک نکنم مشکلی باشه 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی پیش نمیاد فقط تعجب میکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بعدش فوری میرفتی دسشویی که تخلیه بشه  والا نمیدونم فک نکنم مشکلی باشه

رفتم نشد نریخت

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
رفتم نشد نریخت

نگران نباش چیزی نمیشه 

الان سوزش نداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
من سوالم جدی بود چی میگی

منم گفتم مشکلی پیش نمیاد،تو چی میگی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نگران نباش چیزی نمیشه  الان سوزش نداری؟

نه زیاد😭 ترسیدم بدترشه

نه زیاد😭 ترسیدم بدترشه

خودتو با آبگرم خوب بشور نترس عزیزم چیزی نیس من یبار انقد سوزش داشتم خودم عمدا کمی استفاده کردم چیزیم نشد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودتو با آبگرم خوب بشور نترس عزیزم چیزی نیس من یبار انقد سوزش داشتم خودم عمدا کمی استفاده کردم چیزیم ...

واقعا؟ وای خداکنه چیزی نشه اخه واسع واژینال میزدم سریع میرخت بیرون ی مقدار اژن اصلا نیومد خیلی کم

واقعا؟ وای خداکنه چیزی نشه اخه واسع واژینال میزدم سریع میرخت بیرون ی مقدار اژن اصلا نیومد خیلی کم

اره یبار خیلی اذیت میشدم کمی استفاده کردم و الانم که میبینی زندم😂اره میدونم این مث واژینال زود نمیریزه چیزی نیس اگه اذیت شدی فردا برو دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40