2777
2789

والا وزنش نرماله

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی گرفته

اخه نرماله الکی حساس شده. برو تست bmi بگیر زده نرمال

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من ۱۷۵ و وزنم ۶۹ و دارم سعی می کنم بیارم پایین برسه به ۶۰ که وزن قبل بارداریم بود

فقط درنظر گرفتن قد و وزن معیار درستی نیست چون باید استخون بندی و ساختار بدن رو در نظر گرفت من استخون بندیم ظریفه و این وزن برام زیاده. 

چاق نیستم اما تو وزن پایین متناسب تر و خوشحال ترم

دوستتون، از نظر بی ام ای تکنیکالی وزنش نرماله اما  باید نسبت به دور شکم و همینطور استخون بندیش و همینطور میزان عضله به چربی رو هم در نظر گرفت، دید وزنش کمه یا زیاده یا اندازه

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
من ۱۷۵ و وزنم ۶۹ و دارم سعی می کنم بیارم پایین برسه به ۶۰ که وزن قبل بارداریم بود فقط درنظر گرفتن ق ...

پایین تنه توپر داره ،بالا تنه لاغر 

ورزش و رژیم همهزمان داری

پایین تنه توپر داره ،بالا تنه لاغر  ورزش و رژیم همهزمان داری

بله، رژیم خیلی سختی ندارم چون کم کم وزنمو میارم پایین فقط رعایت می کنم مثلا شیرینی و کربوهیدرات کلا کمتر می خورم پروتئن بیشتر

ورزش سبک می کنم بیشتر مثلا پیاده روی طولانی. هفته ای چند بار ده کیلومتر، هفته ای یه بار یوگا یه بار هم شنا

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.