2777
2789
عنوان

تجربه‌های زندگیم 🌸💓

127 بازدید | 7 پست

چند سالتونه؟ بزرگ ترین درس زندگی و تجربه ای که داشتید تا این سن چی بوده ؟

خودم ۲۳ تجربه هام👇👇

هیچ چیزی ارزش غصه خوردن رو نداره 

به هیچ کس جز خودم تکیه نکنم 

برای هیچ کس دردِ دل نکنم و رازم رو به کسی نگم حتی صمیمی ترین دوستم 

هر روز شکر گزاری هام رو بنویسم (تاثیر خیلی زیادی داره )

قبل از شروع هر کاری حتما مشورت کنم و حتما نظر خانوادم رو بپرسم 

اگر به چیزی که دوست داشتم نرسیدم ناراحت نباشم چون همیشه خدا بهتر از اون رو برام قرار میده

۲۸ سالمه 

همیشه اونیکه من فکر میکنم حقیقت مطلق نیست هر کسی از زاویه دید خودش حقیقت رو نگاه میکنه 

کسی رو قضاوت نکنم چون ممکنه اگه منم تو شرایط اونا قرار بگیرم مثل اونا فکر کنم و تصمیم بگیرم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست 

روی پاهای خودم بایستم خودم بفکر خودم باشم خودم رو دوست داشته باشم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

سلام 

من ۲۵ سالمه 

دو تا تجربه 

اول اینکه تحت هیچ شرایطی ناشکری و ناله و شکایت نکنیم و حتی تو بدترین شرایط به خدا بگیم که بهش امید داریم و نعمتهایی که بهمون داده رو به یاد بیاریم و شکر کنیم چون خودم خیلی خیلی از ناشکریام پشیمون شدم باعث شد نعمتامو ازدست بدم

دوم اینکه با هر کسی دوست صمیمی نشی

مثلا خودم با کسی دوست شدم که هم اختلاف فرهنگی داشتیم و هم خیلی منفی نگر بود 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸ سالمه  همیشه اونیکه من فکر میکنم حقیقت مطلق نیست هر کسی از زاویه دید خودش حقیقت رو نگاه میک ...

دقیقا منم به تمام این تجربه ها رسیدم مخصوصا قضاوت کردن 

چون دقیقا خود فرد جای فردی که قضاوت کرده قرار میگیره 

سلام  من ۲۵ سالمه  دو تا تجربه  اول اینکه تحت هیچ شرایطی ناشکری و ناله و شکایت نکن ...

بله واقعا ناشکری تاثیر منفی داره متاسفانه من گاهی گله و شکایت میکنم نمیدونم چطور کنار بزارم این کار رو 

دقیقا منم به تمام این تجربه ها رسیدم مخصوصا قضاوت کردن  چون دقیقا خود فرد جای فردی که قضاوت کر ...

دقیقا 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بله واقعا ناشکری تاثیر منفی داره متاسفانه من گاهی گله و شکایت میکنم نمیدونم چطور کنار بزارم این کار ...

راهکار من وقتی خیلی نامید بشم

اینکه یا با خدا حرف میزنم و ازش کمک میخوام وصبر میکنم

یا روضه گوش میدم و گریه میکنم و از امام حسین کمک میخوام

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم