دوستان امروز من رفتم معاینه برای لابیاپلاستی و دکتر از واژنم عکس گرفت 😔. هرچی گفتم نکن قبول نکرد و من اون لحظه دیگه هیچی نگفتم.بعد گوشیشو آورد گفت ببین گوشیم پر از این عکساس. الان خیلی پشیمونم که چرا همون موقع نیومدم بیرون. حتی به فکرم زد برم پیشش بگم عکسمو پاک کن. برای عکس قبل و بعد میخواست. چیکار کنم آروم شم؟ این مسئله برای شما هم مهمه؟ لطفاً مسخره نکنید واقعا حالم بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو فکرش نرو حالا مگه روش اسمو فامیلت نوشته یه عکسه دیگه مگه دکترت زن نبود
چرا زن بود. اما خب من خیلی حساسم 😔 یعنی من توی تخت معاینه با اون وضعیت هی میگفتم لطفا نگیرید میگفت نمیشه. من از همه عکس میگیرم. حالا احتمالا پیش ایشون نرم برای عمل و بعد یه مدت ببینه دیگه عمل نکردم و عکس قبل و بعد نمیتونه بزاره پاکش کنه. یا خودم زنگ میزنم الکی میگم پشیمون شدم لطفاً پاک کنید عکسمو. باورت نمیشه از ظهر یکسره دارم فکر میکنم بهش و خون خونمو میخوره
خب بابا حریم شخصیش دیگه شخصیتر از اندام خصوصی ولی خب دوباره باید لاکار بره و نشون کسی دیگه بده 🫤😬 ...
هر کسی از هر کسی میتونه تحت هر عنوانی شکایت کنه ولی باید مستندات محکمه پسند داشته باشه که مورد قبول دادگاه باشه و در نهایت قابل اثبات باشه و در مجموع ارزش طرح دعوی را دارا باشه