2777
2789
عنوان

دکتر زنان عکس گرفت ازم

500 بازدید | 26 پست

دوستان امروز من رفتم معاینه برای لابیاپلاستی و دکتر از واژنم عکس گرفت 😔. هرچی گفتم نکن قبول نکرد و من اون لحظه دیگه هیچی نگفتم.بعد گوشیشو آورد گفت ببین گوشیم پر از این عکساس. الان خیلی پشیمونم که چرا همون موقع نیومدم بیرون. حتی به فکرم زد برم پیشش بگم عکسمو پاک کن. برای عکس قبل و بعد میخواست. چیکار کنم آروم شم؟ این مسئله برای شما هم مهمه؟ لطفاً مسخره نکنید واقعا حالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤐

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

تو فکرش نرو حالا مگه روش اسمو فامیلت نوشته یه عکسه دیگه 

مگه دکترت زن نبود 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴