2777
2789

پارسال دو بار سقط داشتم و هردو کورتاژ.ایست قلبی کردن.بچه ندارم هنوز.سقط آخریم اسفند بود.امروز رفتم پیش یه دکتر برای سقط مکرر.معاینه کرد و سونو واژینال کرد گفت یکم عفونت داری یه زخم کوچیک و سطحی دهانه رحم .یکم مشکوک شد به رحم دو شاخ.گفت یکم مشکوکه تو معاینه گفت باید عکسرنگی بدی.یه سری آزمایش های مربوط به سقطم نوشت.که خدا بدونه جواب اونا چی باشه.بعد سقط اول آزمایش انعقاد دادم که معلوم شد غلظت خون دارم.سر دومی امپول میزدم ولی هماتوم شدید داشتم سقط شد.بخدا دیگه کم آوردم دوتا سقط این همه مشکل آینده ای که معلوم نیست چی بشه.اگه رحمم دوشاخ باشه چی😭😭😭😭😭😭تازه اگه بعد همه ی اینا دوباره باردار بشم یانه کیست نگیرم تنبلی نگیرم....😭😭😭😭

رحم دوشاخ رو برای خودت برای خودت بزرگ و وحشتناک نکن ،تجربه بهم ثابت کرد 

تا زمانی که بابت مشکلاتی که برامون پیش میاد بگیم چرا پیش اومد،چرا برای من پیش اومده،یه چیز بزرگ‌تر و بدتر میاد سراغت 

اینو من بهت میگم که یه سال پیش زندگی رو برای خودم و اطرافیانم تلخ کردم که چرا رحمم دوشاخ شده 

حالا افتادم تو مشکل بزرگتر و سخت تری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رحم دوشاخ رو برای خودت برای خودت بزرگ و وحشتناک نکن ،تجربه بهم ثابت کرد  تا زمانی که بابت مشکل ...

ازنظر روحی خیلی داغونم.واینکه میترسم یه جا صدای شوهرم دربیاد.باور کن تا حالا اندازه ده تا بچه خرج کردم ولی آخرشم هیج.شما رحمت چیشد؟جراحی کردی؟بچه داری؟

ازنظر روحی خیلی داغونم.واینکه میترسم یه جا صدای شوهرم دربیاد.باور کن تا حالا اندازه ده تا بچه خرج کر ...

رحم دوشاخ چیز خاصی نیست اینکه تو اینترنت نوشته باعث سقط و این چیزا میشه رو باور نکن 

من رحمم دوشاخه کامله کامله که با یه سونو معمولی هم مشخص میشه ولی پارسال که باردار شدم به هزار زحمت و سختی تونستم سقطش کنم آخرم نشد و کورتاژ کردم پس معلوم شد باعث سقط جنین نمیشه فقط ممکنه باعث زایمان زودرس بشه که اونم تو بارداری سر کلاژ میکنن و برطرف میشه تا حدودی 

ازنظر روحی خیلی داغونم.واینکه میترسم یه جا صدای شوهرم دربیاد.باور کن تا حالا اندازه ده تا بچه خرج کر ...

من رحمم رو جراحی نکردم دلش رو ندارم 

بچه ندارم پارسال باردار شدم که اونم قسمت نبود مجبور شدم سقطش کنم جنین ضربان نداشت 

غصه هزینه کردن رو نخور تا وقتی که مشکلی داریم که هزینه کردن حل میشه بازم جای شکرش باقیه 

من چی بگم که تنبلی تخمدان دارم 

رحمم دوشاخه و لوله هام هم به مشکل خوردن؟