2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد زایمان همون تو بیمارستان برا من زدن زن داداشمم بعد زایمان میزد مامانمم بعد تخلیه که من براش می ...

کجای بدنتون میزدین من گفتن دورناف ولی میترسم تو پام میزنم به نظرت فرق داره

دور ناف فقط.من ۹ماه زدم

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

سلام ببخشید سوال داشتم...شما چرا این امپولو‌میزنید؟من دوتا سقط داشتم دکتر گفت مشکل انعقادی دارم موقع بارداری باید آسپرین وآمپول مصرف کنم.  اما دکتر جدیدم میگه صبر کن تا قلب دیده بشه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ن نباید هوا رو خالی کنی.. اون باعث میشه کل دارو تزریق بشه من از اول ناف میزدم تا الان ک ماه هشت ...

شکمتو تو دست نگه میداری و میزنیش تا ته سرنگو فرو میکنی من خیلی میترسم از دور ناف زدن

سلام ببخشید سوال داشتم...شما چرا این امپولو‌میزنید؟من دوتا سقط داشتم دکتر گفت مشکل انعقادی دارم موقع ...

من تا ازمایش خون دادم رفتم گفت برو امپول بگیر بزن قبلا سقط داشتی خطر داره برات نزنی اسپرینم مصرف میکنم هرروز هم امپول هم قرص