2777
2789

اولین چیزی که در بدن جنین کامل میشه قلبش هست که از ۴ هفته میتپه ، فقط امکان دریافت تپش ها دیرتر مقدور میشه ، این سونو واجب نیست در درمانگاه هزینه هاش نرمال تره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین چیزی که در بدن جنین کامل میشه قلبش هست که از ۴ هفته میتپه ، فقط امکان دریافت تپش ها دیرتر مقدو ...

والا دکتر گفته انجام بده بیارش برام چون من امپول انوکسا تزریق میکنم برام مهمه این سونو

والا دکتر گفته انجام بده بیارش برام چون من امپول انوکسا تزریق میکنم برام مهمه این سونو

این سونو ربطی به آمپول انوکسا نداره برای این مورد شما باید سونوی داپلر بدید تا خون رسانی به جنین بررسی شه که ۹ هفته زوده 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چون ناخاسته بود از رو سنو دارم هفتمو میگم ضربانش ۱۴۶بود

اها یعنی تاریخ اخرین پریودیتو یادت نیست ؟ میگم تو درمانگاه انجام دادی یا سونو آزاد بود این قیمت من یه جا قیمت کردم ۶۰۰ خواست

شما تو چند هفته این سونو رو دادین و هزینتون چقدر بود

جدید ندادم ان شاالله برای فرزند فعلی این هفته میرم 

تا حالا تو بارداریاتون از امپول انوکسا استفاده کردین؟

بله ، خیلی چیز مهمی نیست مثل آسپرین نیست که ملاحظات زیاد داشته باشه