2777
2789
عنوان

واسه وزنگیری جنین چیکار کنم؟

140 بازدید | 23 پست

سلام خانوما امروز وارد ۳۲هفته شدم رفتم سونو داپلر گفت وزن بچه پایینه خون رسانی و اندازهاش خوبه ولی خیلی ریزه دوباره دوهفته دیگه باید سونو بدم چیکار کنم وزن بگیره خیلی نگرانم

مولتی ویتامین پریناتال میخوردی ؟

گوشت تازه کباب شده و جوجه و دلستر بخور .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا مای لیدی با شیر قاطی کن بخور...مغزی جات بادام زمینی کره بادام زمینی ...گوشت گوسفند و سینه مرغ و ماکارانی و....خیلی خوبه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

اشتهات خوبه؟من هیچی دلم نمیخواد بخورم اشتهام صفر شده

اش رشته و اجیل زیاد بخور با تخم مرغ ابپز

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اشتهات خوبه؟من هیچی دلم نمیخواد بخورم اشتهام صفر شده اش رشته و اجیل زیاد بخور با تخم مرغ ابپز

قبلا بهتر بود الان کمتر شده ولی بازم خوبه هرچی میخورم فقط خودم چاق میشم

دکتر برام ننوشت خثدم بگیرم بخورم اشکال داره؟ 

واسه من هم دکتر ننوشت...مثل شیر خشکه...داروخانه هم داره ...نیاز ب نسخه پزشک نداره ...کسی ک دوس داره بدنش کم نیاره و بچه تپل بشه میخره میخوره...من بچم درشت بود اما خریدم خوردم .

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اره هرروز از کباب خیلی بدم میاد هنوز ویارش رومه نمیتونم بخورم🥲

پریناتال خیلی خوبه .ولی بدبختی وزن خودمم بالا برده .

هر چی به دکتره میگم غذام زیاد نیست ،باورش نمیشه.

شیر پرچرب و خرما بخور پس .

یا چلو گوشت بخور اگه از کباب بدت میاد .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷