2777
2789
عنوان

چقد رفتار بعضی منشی مطب ها زشته!!

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 52 پست

من مادرم هر ۱۵ روز یه آمپولی باید بزنه که کمیابه و اون منشی یه دکتر تو سیستم داروخونه تاییدش کنه 

من سر اون روز که زنگ میزنم گوشیو یا مشغول میکنه یا جواب نمیده ، ۱۰۰ بار زنگ میزنم آخرش با عصبانیت جواب میده 

واقعا بیشعورن خب وظیفته 

بعد فک کن دکتره از منشی یه مهربون تره 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
حضوری برو خفتش بده تا دفعه دیگه از این رفتارا نکنه خوب تلفنو گذاشتن واسه همین چیزا دیگه اگه براشون س ...

کارم زیاده اونجاهم دوره 

ینی خدا نکنه یجایی کارت گیر باشه یکی اینجوری وسط رات بیوفته

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه منشی های پزشکان از نظر روانشناسی شغلی بدترین یا یکی از بدترین هستند ، یک فضای بسته بدون پنجره و پر از میکروب و آلودگی ،بدون هیچ سرگرمی وسط کار ،بدون توالت تمیز ، مملو از سرفه و بوهای نامطبوع ، چون بیماران حمام نمیروند ، فضایی که خیلی از مردان بیمار جنسب زل میزنند بهت و تو نمیتونی حرفی بزنی ، بیماران بعضا روستایی و بی آداب معاشرت و در نهایت کمترین حقوق ، فقط اسم داره ولی هیچی توش نیست 

بهشون کمی حق بده کم حوصله باشن

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
کارم زیاده اونجاهم دوره  ینی خدا نکنه یجایی کارت گیر باشه یکی اینجوری وسط رات بیوفته

اول کار که زنگ میزنی جواب میده بگو من داشتم حرف میزدم ماشالله امون نمیدی حرفمو بزنم یه کلمه فقط بگو کی نوبت داری همین بعدم که گفت فلان روز و ساعت زنگ بزن فوری قطع کن 😂

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

من مادرم هر ۱۵ روز یه آمپولی باید بزنه که کمیابه و اون منشی یه دکتر تو سیستم داروخونه تاییدش کنه&nbs ...

یه دندونپزشک داریم انقد خودش خاکیه و صمیمی بعد منشی اش نگو نوبت هارو میفروخته همش ، بعدد نوبت من میوفتاده دو ماه بعد

واقعا منشی بد باعث میشه ارتباط بین بیمار و پزشک برقرار نشه

من بار دیگه اینطور جواب بدن دکترمو عوض میکنم

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

ای ول  چی گفتی ؟؟؟ چجوری ؟؟

زنگ زدم گفتم حالم خوب نیست و احتمالا از داروها ست باید با دکتر حرف بزنم گفت شماره پرونده ات بده منم حالم بد بود گفتم نمیتونم الان برم پیداش کنم فقط باید با دکتر حرف بزنم ، تلفن روم قطع کرد 😂 

منم فرداش با دو نفر دیگه رفتم مطب و جیغ و داد راه انداختم الان دیگه زنگ میزنم مطب سریع میده دکتر اصلا خیلی وقتا خود دکتر دیگه تلفن برمیداره 😁

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
متاسفانه منشی های پزشکان از نظر روانشناسی شغلی بدترین یا یکی از بدترین هستند ، یک فضای بسته بدون پنج ...

عزیزم اونجایی که من زنگ میزنم منشی ش یه مرد هست 

خیلیم جای مرتبی یه و بسیار شیکه و هواکش و کولر و شوفاژ و همه چی داره 

آبدارخونه داره هر وقت دوست داشتن برن چایی ، قهوه یا غذایی چیزی بخورن 

بحث اینه که اینهمه از بیمار پول میگیرن ، آخرشم بداخلاقن و وظیفه شون رو درست انجام نمیدن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
زنگ زدم گفتم حالم خوب نیست و احتمالا از داروها ست باید با دکتر حرف بزنم گفت شماره پرونده ات بده منم ...

بابا ای ول بهت 

چقد خوشم میاد 

من تا میام دعوا راه بندازم با منشی ها ،خودم گریه م میگیره 😅😅🤭🤭🤭

بعد که رفتی دکتر مثلا نگفت خانوم ساکت یا این چه وضعشه ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
یه دندونپزشک داریم انقد خودش خاکیه و صمیمی بعد منشی اش نگو نوبت هارو میفروخته همش ، بعدد نوبت من میو ...

آخه بیماریه مادرم فرق داره ، شاید مثل این دکتره ۳ یا ۴ تا تو کشور باشه ، خیلی دکتر خوبیه .

اره والا من که هرچی دکتر دیدم خوش مشرب و متواضع

من خواهرم منشی دکتر بوده،ترفند خودِ دکتراس که خودشون‌ادای خوش اخلاقا رو درمیارن و به منشی ها میگن‌بداخلاق باش و جدی رفتار کن.

ینی منشی رو بَده میکنن خودشونو اروم و مودب جلوه میدن.تازه به خواهرم میگفت تیپ بزن ارایش کن که بیمارارو جذبِ اینجا کنی بخاطرِ تو بیان اینجا😑

خدایا شکرت

من خواهرم منشی دکتر بوده،ترفند خودِ دکتراس که خودشون‌ادای خوش اخلاقا رو درمیارن و به منشی ها میگن‌بد ...

وا چه ترفندی یه حالا 

این بداخلاقی چه تاثیری داره؟

متاسفانه منشی های پزشکان از نظر روانشناسی شغلی بدترین یا یکی از بدترین هستند ، یک فضای بسته بدون پنج ...

اره مثلا منشی مطل دکتر مغز و قلب و اینا خیلی شلوعه و زا همه جا مریض دارن

ولی اخه این محیط تمیز و بدون اسنرس و الودگی دکتر پوست چیه که اعصابش نمیکشه