2777
2789

سلام دخترا

چطوری ب کاراتون میرسید؟

شوهر من از وقتی فهمید باردارم نمیزاشت کار کنم

۱۲روز بود جارو اینا نمیکشیدم

امروز ک خونه نبود گفتم نمیفهمه شروع کنم خونه رو ی سروسامونی بدم،اول دستمال کشیدم گفتم زیاد خسته نشم دیروزم گاز اینا رو اساسی تمیز کردم

بعد دستمال جارو میکشیدم ولی کمر درد اذیتم میکنه،ی جارو ک من نهایت ی ساعته همه جارو تمیز میکردم الان شده دوساعت😐😑😑

میشه پیشنهاد بدید و راهنمایی کنید شما چیکار میکنید؟

راستی سرویس بهداشتی هارو باهمون جرم گیر میشورید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاروبرقی خیلی سنگینه واسه خانم باردار نکش بده شوهرت تو روز تعطیل جارو بزنه دسشویی هم با پودر ماشین لباسشویی بشور بوی جرمگیر واسه آدم عادی هم خوب نیست چه برسه شما که بارداری نهایت اگه خیلی کثیف بود سیف بزن

شما مشکل خاصی دارید؟

اگر پزشک بهتون دستور استراحت مطلق نداده، اینهمه مراعات لزومی نداره. کار سنگین و خسته کننده انجام ندید، وسیله سنگین جابجا نکنید. کارهای روزمره موردی نداره.

چهارمین تجربه بارداریم هست

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
منم بادارم ۴ ماه جرم گیر خیلی بده هرچند من استفاده میکنم ولی تاید بریز هم تمیز میشه هم عوارض نداره ...

پس حرم گیر استفاده نکنم قشنگ تمیز میکنه پودر لباسشویی؟

جرم گیر و وایتکس و این چیزا مصرف نمی کنم ولی کارای معمول مثل جاروبرقی کشیدن رو انجام میدم بعضی وقتا فقط غذا رو همسرم می ذاره.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

سلام عزیزم فک کنم ۵هفتمه

آخرین پریودت کی بود؟؟؟

منم ۵ هفتمه ۱۱ اسفند بودم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

جارو و شستن سرویس رو همسرم انجام میده.دیگه میمونه مرتب کردن آشپزخونه و گاز و ظرفا که خودم انجام میدم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم