2777
2789
عنوان

مهد کودک خوب تو مهرشهر کرج

302 بازدید | 5 پست
سلام بچه ها ممنون میشم یه مهد کودک خوب بهم معرفی کنید

از نظر من مهد کودک خوب مهدی هست که اولا کارکنان تو پرورش کودک اطلاعات کافی و رفتار مناسب با بچه ها رو‌داشته باشند بعدش محیط مهد که حیاط بزرگ باشه که بچه ها بتونند در فضای باز و طبیعی یادگیری آزاد داشته باشند و در زمینه موسیقی ، خلاقیت،یوگا نقاشی و مهارت های زندگی و ... باشه 

اگه سراغ دارین اینجا معرفی کنید

سلام عزیزم خوب هستین یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین شما کدوم مهدکودک بردین بچتون رو ؟ راضی هستی ...

سلام عزیزم ممنونم خودت خوبی ؟ تو بلوار ارم تو بنفشه یه خانه بازی باز کردن اسمش سانی ب.انی هست اونجا ثبت نام کردم 

پایین خانه بازی هست بالاش مهد. هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوب هستین یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین شما کدوم مهدکودک بردین بچتون رو ؟ راضی هستی ...

دخترم تو چهار سال هست هفته ای سه روز از ۹ ونیم تا ساعت ۱میبرم آره راضی هستم دخترمم خوشش میاد

هرجا میبرید فقط اندیشه فاز ۴ نبرید، کادر بسیار غیرحرفه ای و اخلاق بسیار بی ادبانه، مدیری که فقط بفکر پول تیغ زدن از شماست، محیط کثیف که انواع مریضی ها رو بچه تجربه میکنه، تا عمر دارم نفرینشون میکنم