2777
2789

الان ۵ساله ما به لطف کم عقلی های شوهرم نزدیک یه میلیارد جمعا تو بورس و ارز ضرر دادیم تیکه تیکه 

یعنی حواله ی ماشینکه ثبت نام کرده بودیم کلی طلا و النگو و کوفت و زهرمار همش رفت چقدر تیکه تیکه پول گذاشت با اطلاع یا بی اطلاع از من و همش رفت 

مایی که قبلا دوتا دوتا ماشین داشتیم بسختی یه خونه ساختیم بالاخره ولی حسرت یه ماشین قراضه داریم که بدون منت سوارش بشیم  

سه ساله پیاده ایم 

هفته ی پیش فهمیدم برداشته صد متر از باغمونو فروخته یه مادرش ۲۰۰ میلیون 

گفت ۱۰۰ میلیون میدم واسه مغازه دستگاه میخرم گفتم جهنم واسه کارش خرج میکنه خب 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

سلام لطفا این تاپیکم رو گزارش بزنید:

با مادرم به مشکل جدی برخوردم

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار شد بقیشو امروز بریزه حساب من و روش وام بگیریم و من یه گوشواره و گوشی بفروشم و ماشین بگیریم 

صبح دیدم ۵۰ میلیون اومد حسابم گفتم حالا بقیشو هم فردا میریزه حتما 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.