2777
2789

سلام،پسری که تقریبا ۲۸ سالشه با دختری۲۱ساله وارد رابطه میشن و هردو همدیگه رو دوست دارن ،پسر هم واقعا آدم سالمی هست و وقت میذاره و دوست داشتنش‌ اثبات کرده و...ولی وضع مالیش واقعا داغونه (حتی ماشین یا موتور هم نداره)بخاطر همین میگه من نمیخوام احتمال۹۹٪ ازدواح کنم نه با تو نه با هیچکس،اگرم بخوام۱٪ازدواج کنم ۸تا۱۰ سال دیگه یا ۴۰ سالگیم‌،ولی همه جوره کنارتم  و صدم برات میذارم،تو رو هم اجبار نمیکنم با من تو رابطه باشی چون رابطه ی ما ته‌ ش معلوم نیست و اگه تو میخوای ازدواج کنی من اجبار نمیکنم با من بمونی،اگه خواستگاری اومد که همه چیزش عالی بود توام خوشت اومد من جلوت نمیگیرم و حتی میتونی با بقیه چت هم کنی اگه فکر میکنی من به دردت نمیخورم،ولی اگه جدا شدی و خواستی کات کنی از پیجت‌ حذفم نکن ،اگه جدا شدیم من گه گاهی بهت پیام میدم حالت میپرسم و...و میگه اگه بخوام ۱٪ازدواج کنم قطعا تو رو به خانواده معرفی میکنم حتی اگه جدا بشیم ، نامحسوس حواسم بهت هست حتی تو جدایی و‌...

واقعا دوست داشتنش‌ واقعیه؟ممکنه بعد خوب شدن وضع مالیش به ازدواج و رسمی کردن رابطه فکر کنه؟

پسر خیلی خوبیه‌ واقعا و میدونم دنبال سواستفاده ج/نسی نیست،و میدونم با کسی بجز من هم حرف نمیزنه 

بنظرتون چه تصمیمی بگیرم؟

فعلا خودم تا ۳۰ سالگی قصد ازدواج ندارم چون هدفهای دیگه ای دارم و ۲خواهر بزرگتر از خودم هم دارم که ازدواج نکردن و نمیتونم فعلا ازدواج کنم،پیشنهاد هایی هم که دارم پسرای خوبی نیستن ،چه کنم؟

کسی که واقعا دوستت داشته باشه میجنگه واست 

تلاش میکنه تا اوضاع رو درست کنه

اینجور پسرا خیلی ببخشید گشا دن😶

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم چون خودتم فعلا قصد ازدواج نداری بمون باهاش ولی به قول خودش اگه موقعیت خوبی واست پیش اومد ازدواج کن چون هم اون حق داره هم تو

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
درست میگه بنده خدا خرج خودشم برور درمیاره بیاد زن هم بگیره

هم میگم راست میگه هم میگم اگه واقعا دوسم داره باید بیشتر تلاش کنه با اینکه میدونم تلاش میکنه برای پول دراوردن😢

کسی که واقعا دوستت داشته باشه میجنگه واست  تلاش میکنه تا اوضاع رو درست کنه اینجور پسرا خیلی ب ...

از لحاظ کار کردن هرروز از ۶ تا ۸ کار میکنه حتی روزای تعطیل رسمی هم کار میکنه از لحاظ کاری گشاد نیست😂😂یادم رفت تو متن بنویسم ادیت هم نداره ادیت کنم