2777
2789

فک کن یه ارزویی داری که شب و روزتو در بر گرفته و بدون اون نمیتونی خوشحال باشی و همش بهش فک میکنی و تصورش میکنی و خوشحالیتو فقط تو اون چیز میبینی ولی واسه رسیدن بهش باید همه چیزتو از دست بدی اونوقت حاضری همه چیزتو از دست بدی و اونطوری ک ارزوشو داری زندگی کنی یا اینکه همینجوری با حسرت ارزوت زندگی میکنی چون نمیخوای جو زندگیت متشنج بشه؟

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ودرواقعیت هم یه هدف بزرگ دارم که خیلی کم مونده برسم بهش  ولی خب چیزی ازدست ندادم

سومین کاربری.    شمایک ویس جدید دارید .   سلام  می‌خوام یه چیزی بهت بگم  برای چیزایی که میخوای تلاش کن ؛ و قوی باش.  همیشه ترجیحت جنگیدن باشه تا رایگان گرفتن چون میتونی به چیزی که باجنگیدن به دست آوردی افتخار کنی نه اونی که رایگان گرفتیش

بجز سلامتی و جون خودم و خانوادم آره همه چیو 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

امیدوارم هرچی ک هس بهش برسی نرسیدن خیعی درد داره♡

مرسی عزیزم همچنین

سومین کاربری.    شمایک ویس جدید دارید .   سلام  می‌خوام یه چیزی بهت بگم  برای چیزایی که میخوای تلاش کن ؛ و قوی باش.  همیشه ترجیحت جنگیدن باشه تا رایگان گرفتن چون میتونی به چیزی که باجنگیدن به دست آوردی افتخار کنی نه اونی که رایگان گرفتیش