2777
2789

نه ساله جلوگیری نداریم، یه سقط هم هفت سال پیش داشتم، دیگه حامله نشدم، چندتا دکترهم رفتم وبادارو باز نتیجه ندیدم، شوهرم آی یو ای قبول نمیکنه، مامانم همش میگه بعدأ پشیمون میشین که چرازودتر اقدام نکردید، امامن واقعأ نمیتونم راشوهرمو راضی کنم!!! فقط غصه میخورم .....بنظرشما چکار کنم؟ کسی اینطوری هست؟ 

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 

نی نو انشاءالله که طبیعی بچه دار میشی 

ولی واقعا چرا بعد یه سقط دیگه بچه دار نمیشن  دوروبرم زیاد دیدم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از 9 سال دیگه ای یو ای فایده نداره مستقیم برین میکرو

همسرت مشکل اسپرم نداره؟علت باردار نشدنت معلوم نشد؟علت سقط چی؟

اگه همسرت بچه میخواد باید راضی بشه دیگه

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

مشکل خاصی نداریم، دوتامون دکت گفت درحد کم ضعیف هستید، با دارو هم برطرف شد اما نتیجه نداد!!

زندگی برام خیلی خسته کننده وتکراری شده

مشکل خاصی نداریم، دوتامون دکت گفت درحد کم ضعیف هستید، با دارو هم برطرف شد اما نتیجه نداد!!زندگی برام خیلی خسته کننده وتکراری شده

پس میکرو بهترین گزینس براتون

شانس مادر و پدر شدن رو از خودتون نگیرین

با همسرت صحبت کن،اگه الان کوتاهی کنی و سعی نکنی راضی بشه چندسال بعد خودت پشیمون میشی

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
مشکل خاصی نداریم، دوتامون دکت گفت درحد کم ضعیف هستید، با دارو هم برطرف شد اما نتیجه نداد!!زندگی برام خیلی خسته کننده وتکراری شده

انشالله خدا امیدتو ناامید نکنه به حق این ماه عزیز که درپیش همینطوری حامله شی نیاز به درمان نداشته باشی😍

من مامان شدم🥲

شوهرم کلأاین روشا رو دوست نداره!!!

وقتی هم بهش میگم بچه دوست دارم، میگه من به هیچ وجه این روش نمیپسندم!!!

خیلی هم بچه دوست داره، اما طبیعی، اینطوری نمیخواد، خدا هم طبیعی قسمتمون نمیکنه 

هم خدانمیخواد، هم بنده اش، من این وسط غصه دارم وهیچ کاری نمیتونم کنم