2777
2789
عنوان

اونایی که چندساله بچه دارنشدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 67 پست

خدا هیچ زنی رو در انتظار مادر شدن نزاره.خیلی سخته خیلی.درکتون میکنم.خودمم یه منتظرم که همه ی زندگیم تحت الشعاع این قضیه قراز گرفته.شوهرم بداخلاق شده.خودمم کم طاقت 😢😢😢

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچها منم هشت ساله حامله نشدم زندگیم لبه ی پرتگاهه شوهرم فوق العاده بد اخلاق وبد دهن شده طوری که همش باهام دعوا داره من pco هستم سه بار ای وی اف کردم سه بارم ای یو ای پارسالم لاپرا وهسترو شدم شوهرمم حرکت اسپرمش کمه

خوودشم مشکل داره که چرا زبونش درازه

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم با این تفاوت من یک پسر دارم ولی برای بچه دوم شوهرم دچار مشکل شده واسپرمش ضعیفه ده ساله برای بچه دوم اقدام کردیم هفت سال پیش یک خارج رحم داشتم سقط شد دیگه اصلا حامله نشدم هر چی در مورد ivf به شوهرم میگفتم قبول نمیکرد میگفت من تو کار خدا دخالت نمیکنم واز این روشها بدم میاد اگه خدا خودش بخواد بهمون میده تا اینکه خواهر شوهرم که فقط یک بچه داشت دامادش کرد وخیلی تنها شدن وهمش به شوهرم میگفتن اشتباهی که ما کردیم رو شما نکنین اونا هم برای دومیسون دچار مشکل بودن وشوهرش ivf رو قبول نکرد با این توصیفا شوهرم کمی نرم شده بود ولی بازم زیر بار نمیرفت تا اینکه یک روز تلوزیون برنامهای در مورد ivf کذاشت واینکه این عمل دست تو کار خدا نیست تا خدا نخواد با همون ivf هم نمیشه والحمدلله قبول کرد برنامه خیلی روش تأثیر داشت حالا تو نوبت انجامivf هستیم 

خدا هیچ زنی رو در انتظار مادر شدن نزاره.خیلی سخته خیلی.درکتون میکنم.خودمم یه منتظرم که همه ی زندگیم تحت الشعاع این قضیه قراز گرفته.شوهرم بداخلاق شده.خودمم کم طاقت 😢😢😢

منم چندسال طول کشید بچه دار شم ولی شوهرم خیلی خوب بود اصلا کاری نداشت

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂
هر وقتم میرم دکتر دارو میده میگه دکتر غلط کرد دارو داد من مشکلی ندارم

پس بهش بگو برو زن بگیر ببینم بچه دارمیشی یانه دست پیش بگیر

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂