2777
2789
عنوان

تو خونه مادر همسرم انرژی منفی....

539 بازدید | 46 پست

بچها من خیلی تو جمع خانواده همسرم (جمع پدر،مادر،برادر،خواهر)میرم خیلی انرژی منفی میگیرم...

همه دیگ رو مسخره میکنن و با تمسخر هم خواهر برادری می‌خندن...و انرژی منفی میگیرم از رفتارشون...

رفته رفته این مسخره کردن داره به عروس ها هم میرسه و من سکوت میکنم با سکوت متوجهشون میکنن این مسخره بازی ها رو نمی‌پسندم اما خاهر شوهرم بلندتر می‌خنده و اصلا توجهی ندارن که عروس ها ممکنه دلخور بشن.

یکبار جاریم اعتراض کرد شوهرش بهش گفت:با لحن اینک بهت مربوط نیس شوخی خاهربرادریه...

ولی جدیدا داره به ماها(عروسا)هم سرایت می‌کنه.

من واقعا انرژیک اونجا گرفته میشه و پراز احساسات منفی و گاهی تنفر میشم.

دلم میخواد بهم راهکار بدین...

امشب میخام مراقبه کنم تا یکم حالم خوب بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی بده خیلی بده درکت میکنم کاش کاش همسرت درکت میکرد اگر درکت نکنه خانوادشو بیشتر دوستداره نسبت بتو ناراحت نشی پس باید بهش بفهمونی من از این حرکات بدم میاد دیگه نمیام تو جمع خانوادت 

یه مثال بزن چی میگم 

مثلا همسرم پست مدیریتی داره خیلی هم موفقه تو کارش...بهش میگن مدیر بی کفایت...یا میگن پپه...تو کدچیزی حالیت نیست...

از خاطرات بچگیش تعریف میکنن که خیلی فوضول بود همش آبروی مارو میبرد. و غش غش می‌خندن و جالب اینجاست همسرم اصلا ازاین رفتارشون خوشش نمیاد و به زور میخنده

این دفعه اضافه وزن منومسخره کردن...

مثلا یکی از فامیلامون زحمت کشیده با اینکه شاغله و دست تنها کلی برا افطاری تدارک دیده و دعوتمون کرده. حالا اینا همون سر سفره پچ پچ میکنن این چرا اینجوریه اون چرا اونجوریه. در صورتی طرف تایم گذاشته ارزش قائل شده لطف کرده شما رو دعوت کرده

خیلی بدم میاد از این جمعا

منم سر سنگین شدم

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....
من خونواده پدریم اینطورین خیلی وقته باهاشون کاتم واقعا اذیت میشم از اینکه دیگران تمسخر میکنن ...

اینا ادعا مذهبی بودن و نماز اول وقت دارن و از طرفی با همه نگاه از بالا ب پایین دارن و به شدت مسخره میکنن.

مثلا همسرم پست مدیریتی داره خیلی هم موفقه تو کارش...بهش میگن مدیر بی کفایت...یا میگن پپه...تو کدچیزی ...

محکم جواب بده 

گفتن چاقی بگو مگه از پول تو میخورم 

یا کورشه هر کی نمیتونه ببینه 

یا خداروشکر داریم میخوریم چاقم میشیم 

بذار بفهمن بدت میاد 

با سکوت چیزی حل نمیشه 

میگن چیزی حالی شوهرت نیس بگو اگه حالیش نبود مدیر نمیشد، شما که حالیتون چرا جاش ننشستید

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)