2777
2789

کسی ک باهاش بودم ک عاشق هم بودیم بعد چند ماه از بودنمون قضیه رو ب مامانش گفت و مامانش ب ۲ دلیل مخالفت کرد اول اینکه من ازش ۲ سال بزرگترم دوم اینکه من طبیعی بچه دار نمیشه و باید رحم اجاره ای استفاده کنم 

مامانش بهش گفته بود دل دختر مردم رو خون نکن و دل بکن

دل کند ب سختی منم جون کندم اونموقع بعد ۹ ماه برگشت گفت حلالم کن من مجبور بودم برم اما ی طرف قضیه دلش میخود کنارم باشه با اینکه میدونه آینده ای کنار هم نداریم

حق داشت منو بخاطر مشکل عدم بارداری طبیعی ولم کنه؟

قبلا ازدواج کردی؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داشت ولی امیدوارم برنگردی تو رابطه یه مادر پسرشو بهتر می‌شناسه

نه ولی اون خیلی دوسم داره

بعد من همش خودشو درگیر کار کرد و از شهرمون رفت ماهی ی بار میاد ب خانوادشش سر میزنه حتی خونه اش رو جدا کرد

نه فقدارن رحم دارم ۱۵ سالگی فهمیدم

رحم نداری کلا؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اول اینکه بعد نه ماه رنج جدایی اصلا بهش برنگرد و مطلقا حتی جواب یه پیامشم نده،برای خودت روح و روانت ارزش قائل شو، دوما اگر شمارو واقعا دوست داشت باهات میموند اون قرار بود با شما زندگی کنه نه مادرش 

ضمنا هیچ کسی حق نداره شما رو بابت نقصی که داری ترک کنه ،اگر کسی به شما برچسب ناقص بودن زد یا شمارو ترک کرد در مدار زندگی شما جایی نداره و همون بهتر که سریع تر تشریفشو ببره، باور داشته باش کسی هست که با همین خصوصیات خاص عاشقانه با شما بمونه ،این آقا لایق شما نیست به ننه من غریب بازی هاش توجه نکن لطفاااا