2777
2789
عنوان

ورزش بدون رژیم

970 بازدید | 16 پست

من دیگه از رژیم گرفتن نا امید شدم بنظرتون اگه فقط ورزش کنم تغییری میکنم؟حالا کاهش وزن ن ولی یکم فرم بگیره بدنم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزش و رژیم باید با هم باشه. ولی تجربه خودم اینه که اگه آدم ورزش منظم و اصولی بکنه می تونه رژیمشو کمتر کنه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

من بدون رژیم خیلی وقت پیش جواب گرفتم ولی بیشتر سایز بود 

الان میخوام هردو رو باهم شروع کنم ، البته ۵ کیلو بیشتر نمیخوام کم‌کنم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
بدون رژیم نه هردو با هم اصل کار رژیمه

یعنی هیچ فرقی نمیکنم حتی با ورزش سخت؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
من بدون رژیم خیلی وقت پیش جواب گرفتم ولی بیشتر سایز بود  الان میخوام هردو رو باهم شروع کنم ، ا ...

چه ورزشی انجام دادی عزیزم؟

اینی که میگم رژیم نیست ولی چه ورزش بکنی چه نه بدنت بطور خودکار چربی میسوزونه و عضله درست میکنه

فقط گوشت میخوری و تخم مرغ و لبنیات محلی صبح ظهر شب

به هیچ وجه کربوهیدرات برنج نون نشاسته غلات حبوبات نمیخوری

هفته های اول حت ی وزنت کم میشه

حالا مهمتر از وزن بدنت کاملا سالم میشه

مشکل معده و روده و همه چی حل میشه

من خودم رژیمو قبول ندارم 

شما همه چی بخور ب اندازه و آروم آروم بجو

شما ۱۵ دقه وقت داری تا سیر شی میتونی تو این تایم ی کیلو غذا بخوری میتونی چند قاشق بخوری خیلی اروم تا پیام سیری ب مغز برسه

و ی چیزی ک خیلی بدرد می‌خوره حذف قند مصنوعی 

ینی مث قند شکر نوشابه معجزه میکنه

چه ورزشی انجام دادی عزیزم؟

ایروبیک میرفتم 

ولی یکی از آشناهامون با رژیم و ورزش تو ۲ ماه ۲۰ کیلو اینا کم کرد 

فقط میرفت میدویید ، دو خیلی تاثیر داره

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

واسه فرم گرفتن نیاز نیست اونقدد ب خودت سختی بدی مثل وزن کم کردن

ولی واسه فرم گرفتن باید فیتنس یا بدنسازی رو انتخاب کنی

و به اندازه غذا بخوری

به هیچ عنوان زیاده روی نکن

واسه فرم گرفتن نیاز نیست اونقدد ب خودت سختی بدی مثل وزن کم کردن ولی واسه فرم گرفتن باید فیتنس یا بد ...

زیاده روی توی خوردن یا ورزش؟

من خودم ورزش های کششی مثل یوگا و ژیمناستیک رک بیشتر می‌پسندم اونا هم موثره؟

زیاده روی توی خوردن یا ورزش؟ من خودم ورزش های کششی مثل یوگا و ژیمناستیک رک بیشتر می‌پسندم اونا هم م ...

زیاده روی تو خوردن نباید اصلا کنی

تا جاییم که جا داره تنقلات نخور تهش هفته ای یبار بخور

اینی که میگم رژیم نیست ولی چه ورزش بکنی چه نه بدنت بطور خودکار چربی میسوزونه و عضله درست میکنه فقط ...

رژیم کتو پر هزینس خیلی🤦‍♀️