2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان یا آمنوره ثانویه😔

261 بازدید | 12 پست

سلام لطفا تجربه هاتون رو بگین یا دارو طب سنتی درمان بشم به نظرتون علائم چیه کلا پری نمیشم

رژیم گرفتم و دچار کمبود ویتامین هم شاید بودم ۷ ماه نشدم بعد با قرص استروژن و پروژسترون خوردم یه ماه شدم فقط و وقتی قطع شد نشدم دیگه زعفران هم خوردم بی تاثیر😔 وزنم ۴۴ کیلو عه نمیخوام افزایش داشته باشم قرص ها منو یکم چاق کرد 

ریزش مو داشتم موهام نازک شده 

موهای زائد صورت 

آیا تجربه ای مشابه من داشتید ؟ لطفا به کمکتون نیاز دارم🙏

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
منم تنبلی دارم خیلی اذیتم قرصامم بهم نمیسازه تهوع میگیرم فکر کنم درمان نداره فقط میشه کنترلش کرد

پری کلا نمیشی یا نامنظمه؟

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی با رژیم اصلاح سبک حل میشه فقط باید به خودتون یکم سختی بدید رژیم بگیرید تا بدنتون هورمدپون هاش ...

یعنی باید بکنم لاغر کنم تنظیم بشه؟

من دوبار کیست داشتم هم رحم هم تخمدان 

کیست رحم شکلاتی بود ترکیده بود شکر خدا خوب شد

کیست تخمدانمم به لطف خدا خوب شد منم هیچ وقت پریودیم مرتب نبود اما شروع کردم به نماز خوندن ولی در کمال ناباروری خوب شدم دیگه کیست نگرفتم بچم رو پامه همه چی دست خداس فقط به خودش توکل کنین

یعنی باید بکنم لاغر کنم تنظیم بشه؟

اگه اضافه وزن داشته باشی که آره 

ولی در کل رژیم اصلاح سبک یعنی اصلاح سبک زندگیت

باید فقط سالم خواری داشته باشی

حذف قند و شکر و شیرینی جات

حذف فست فود حذف روغن های کارخونه ای

حذف مواد غذایی کنسروی و نگه دارنده دار

حذف کافئین

خواب به موقع 

بیدار شدن به موقع

نداشتن استرس

یدگا و ورزش و

پیاده روی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اگه اضافه وزن داشته باشی که آره  ولی در کل رژیم اصلاح سبک یعنی اصلاح سبک زندگیت باید فقط سالم ...

همشو دارم کلا غذا بیرونی و چرب نمیخورم شاید کمبود ویتامینه

همشو دارم کلا غذا بیرونی و چرب نمیخورم شاید کمبود ویتامینه

خواب خیلی تاثیر داره توی تنظیم شدن هورمون هات

همه این چیزا باید رعایت بشه عزیزم

و نداشتن استرس

روغن هاو خیلی چیزا باید حذف بشه تا التهاب های بدن کم بشه

ویتامین هم بگیر قرص های ویتامین کامل

دوست داشتی پیج فلورا تاجیکی رو فالو بکن بشین پست هاشو بخون خیلی کمکت 

میکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خواب خیلی تاثیر داره توی تنظیم شدن هورمون هات همه این چیزا باید رعایت بشه عزیزم و نداشتن استرس رو ...

مرسیلرر عزیزم💚

منم بعداز حدود۱۰سال بالاخره ماه قبل بدون دارو پریود شدم🥲

تغذیه وخوابم تقریبا دوسالی بود که اوکی کرده بودم اما ورزش نمیکردم دیگه داشتم نا امید میشدن از اصلاح سبک که یه هفته پشت سر هم ورزش مقاومتی وهوازی انجام دادم در کمال ناباوری پریود شدم پس قطعا تاثیر ورزش وتحرک خیلی زیاده