2777
2789
عنوان

سلام خانوماااا یه خبر خوب واسه خانومایی ک دنبال کار آنلاین هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 88 پست
بازم ممنون ازکمکت  از دیروز چندتا گذاشتم بیشتریش 500تا600تا بازدید داشته موجودیمم دیشب 201ریال ...

سلام ببخشید یه مشکل دارم 

تو قسمت تکمیل اطلاعات بانکی شماره حساب شماره شبا و اسمم رو کامل نوشتم ولی هرچی رو گزینه ذخیره تصویر کارت ملی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید یه مشکل دارم  تو قسمت تکمیل اطلاعات بانکی شماره حساب شماره شبا و اسمم رو کامل نوشت ...

یه عکس واضح از کارت ملیت بگیر و آپلود کن اسم و فامیلی درست بنویس و شماره شبا بنویس فکر نکنم مشکلی باشه

سلام خوبین  نه هنوز تماس‌ هم گرفتم گفتن درست میکنیم ولی خبری نیست ویدیو هم که نمیتونم بازنشر ک ...

سلام برای درآمد خوب باید خیلی ویدیو بزاری من با ۳۳۰ تا ویدیو روزی ۵ هزار ۸ هزار ۱۴ هزار  درآمد دارم الان ۸۷ تومن تو حسابم هست، ۳ بارم قبلا برداشت کردم، معلوم نمیکنه چون اگه یک ویدیو هم زیاد بازدید بخوره  شاید ۱۰۰ هزار فقط از یک ویدیو درآمد داشته باشی تو یک روز