میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد
ادامه نده مطمئنم الکی، من یه سایت میگم با درآمد واقعی که واقعا ارزششو داره کار کنی نه این سایت های کلیکی من خودم تو ده تا از این سایت های کلیکی عضو بودن ولی یه قرون درآمد نداشتم.
ادامه نده مطمئنم الکی، من یه سایت میگم با درآمد واقعی که واقعا ارزششو داره کار کنی نه این سایت های ک ...
خب شما بگو از کارت
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یو یه کادر کامل میگم سایت روسی هستش و اگه خودم برداشت نمیزدم باورم نمیشد دوستان هرکس ک خواست میتونه بهم درخواست بده لینک سایتو بفرستم برداشتش از پایر هست بالای سه روبل هم میتونین برداشت بزنین فقط از ثبت نامتون باید 5 ساعت گذشته باشه و سعی کنین وظایف و بیشتر انجام بدین برنامه vk رو نصب کنین حتمااا از اون برنامه زیاد میده کار ک قیمتاش خوبه و یوتیوب 10 ثانیه فیلم نگاه میکنین و اینطور چیزا
میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد
خب همینجا لینک بذار چرا ملت رو میکشونی تو خصوصی بعدشم رو هر لینکی کلیک نکنید خطرناکه .
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عزیژم اینکه واقعا خوبه ولی اگه کار بهتر با درآمد بهتر سراغ داری ممنون میشم ب منم معرفی کنی ب هرحال ا ...
سایت ایرانی فیلو با آپلود کردن ویدیو مثل یوتیوب درآمد داری واقعی، حتی نمیخاد ویدیو آپلود کنی، با بازنشر ویدیو های دیگران شروع کن، با حتی یک ویدیو درآمد شروع میشه