2777
2789
عنوان

سلام خانوماااا یه خبر خوب واسه خانومایی ک دنبال کار آنلاین هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 88 پست

میشه یکم توضیح بدی؟؟،یه عمر دعا گوت میشم اگه واقعی باشه

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

سایت کلیکی هستش

ادامه نده مطمئنم الکی، من یه سایت میگم با درآمد واقعی که واقعا ارزششو داره کار کنی نه این سایت های کلیکی من خودم تو ده تا از این سایت های کلیکی عضو بودن ولی یه قرون درآمد نداشتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادامه نده مطمئنم الکی، من یه سایت میگم با درآمد واقعی که واقعا ارزششو داره کار کنی نه این سایت های ک ...

خب شما بگو از کارت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یو یه کادر کامل میگم سایت روسی هستش و اگه خودم برداشت نمیزدم باورم نمیشد دوستان هرکس ک خواست میتونه‌ بهم درخواست بده لینک سایتو بفرستم برداشتش از پایر هست بالای  سه روبل هم میتونین برداشت بزنین فقط از ثبت نامتون باید 5 ساعت گذشته باشه و سعی کنین وظایف و بیشتر انجام بدین برنامه vk رو نصب کنین حتمااا از اون برنامه زیاد میده کار ک قیمتاش خوبه و یوتیوب 10 ثانیه فیلم نگاه میکنین و اینطور چیزا 

استاترکجا رفتی بروزرسانیم سوخت درخواستم دادم قبول نکردی میشه مختصر توضیح بدی

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

ادامه نده مطمئنم الکی، من یه سایت میگم با درآمد واقعی که واقعا ارزششو داره کار کنی نه این سایت های ک ...

عزیژم اینکه واقعا خوبه ولی اگه کار بهتر با درآمد بهتر سراغ داری ممنون میشم ب منم معرفی کنی ب هرحال از هر سایت یکم برداشت کنیم خوب میشه 

خب همینجا لینک بذار چرا ملت رو میکشونی تو خصوصی بعدشم رو هر لینکی کلیک نکنید خطرناکه .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

منم بودم هیچی در آمد نداره 

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏
خب همینجا لینک بذار چرا ملت رو میکشونی تو خصوصی بعدشم رو هر لینکی کلیک نکنید خطرناکه .

چون گزارش میزنن عزیزم میگن تبلیغه  درخواست بدین اونجا می‌فرستم 

عزیژم اینکه واقعا خوبه ولی اگه کار بهتر با درآمد بهتر سراغ داری ممنون میشم ب منم معرفی کنی ب هرحال ا ...

سایت ایرانی فیلو با آپلود کردن ویدیو مثل یوتیوب درآمد داری واقعی، حتی نمیخاد ویدیو آپلود کنی، با بازنشر ویدیو های دیگران شروع کن، با حتی یک ویدیو درآمد شروع میشه