2777
2789
عنوان

چقدر داشتن بچه مشکل دار سخته 😥😭

413 بازدید | 9 پست

✨حرف زدن ناقص و تفکر شدید موقع جمله بندی، سوال نپرسیدن، و درک ضعیف از سوال جواب دادن

✨ولوم آروم موقع حرف زدن

✨ گاهی اوقات خیلی وول میخوره میشه گفت تقریبا بیش فعال

✨خندیدن و خیره شدن بیمورد گاهی اوقات

✨ارتباط نگرفتن با کودکان

✨کم توجهی هنگام صدا زدن

✨ ارتباط کلامی بسیار بسیار کم 

۵سال و ۱۰ ماهشه😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترها چی میگن  امگا ۳ میگن موثره

جدیدا دکترا واسه بچه اگه مریضی رو نتونن تشخیص بدن میگن اوتیسم خفیف، چون پسرم نوار مغزش سالم بود آزمایش چکاپ کامل بردم گفتن هیچی کم و کسر نداره و همه چی اوکیه

بعضی بچه ها بشدت درونگرا هستن ودیر ارتباط میگیرن ولی تو زندگی خیلی موفق تر از آدمهای برونگرا میشن انشالله پسرتون سالم وبه وقتش قشنگ براتون صحبت میکنه 

نظرشمام محترمه

نه عزیزم هنوز هم مشکل داره

مدرسه نمیره

نفهمیدی مشکل چیه؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
نه عزیزم هنوز هم مشکل داره

سلام عزیزم. پسر منم مشکل داره. پنج سالشه ولی هنوز جملات محدود داره و اصلا نمیتونه کامل صحبت کنه. مثل پسر شما. میشه بگی پسرت سنجش چکار کرد؟ میتونه بره مدرسه عادی؟ خیلیییی نگرانم😢