2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی!؟ من فکر کردم واسه دوره های کوتاه تر زودتر بی بی نشون میده

آره 

نه برعکس دیر تر نشون میده چون اگه جنینی هم باشه خیلی کوچیکه و هورمون حاملگی اونقدر بالا نرفته تا بی‌بی مثبت بشه 

من یک هفته بعد از پریود بی‌بی زدم هاله خیلیییی کمرنگ انداخت که بزور دیده میشد رفتم از دادم آخر 

😐😑 

آره  نه برعکس دیر تر نشون میده چون اگه جنینی هم باشه خیلی کوچیکه و هورمون حاملگی اونقدر بالا ن ...

شما دوره هاتون چند روزه بود؟

دوره های منم کوتاهن.

خب وقتی دوره کوتاهه تخمک گذاری هم اوایل سیکل انجام میشه و خب قاعدتا تست زودتر باید مثبت بشه.

بنا به چه استدلالی شما اینطوری میگین؟

شما دوره هاتون چند روزه بود؟ دوره های منم کوتاهن. خب وقتی دوره کوتاهه تخمک گذاری هم اوایل سیکل انج ...

۲۳ روزس

بنا به اینکه وقتی لقاح انجام بشه و جنین تشکیل بشه خوب طبیعتا ما باید صبر کنیم تا حدود یکماهش بشه تا هورمون حاملگی توی بدنمون زیاد بشه و تست مثبت بشه 

😐😑 

۲۳ روزس بنا به اینکه وقتی لقاح انجام بشه و جنین تشکیل بشه خوب طبیعتا ما باید صبر کنیم تا حدود یکماه ...

عزیزم ربطی به یک ماه صبر کردن نداره.

تو همه افراد اگر باردار باشن، روز تخمک‌گذاری یا نهایتا فرداش لقاح انجام میشه. ۵ الی ۱۰ روز هم طول میکشه تا جنین لقاح یافته لانه‌گزینی کنه. حدود ۴ یا ۵ روز بعد لانه‌گزینی هم تست مثبت میشه. پس بعد تخمک‌گذاری ۱۰ الی ۱۴ روز بعدش تست مثبت میشه. کسایی که دوره‌های کوتاه مدت دارن، تخمک‌گذاری شون هم زودتر انجام میشه و تست هم زودتر مثبت میشه.