2777
2789
عنوان

چرا؟؟؟‌؟‌

58 بازدید | 1 پست

چرا وقتی ی کسی تاپیک میزنه یا چیزی رو پست میکنه با نطرتون یکی نیست توهین میکنید؟

اینقدر شعور تعامل در بعصیا پایینه که نمیتونن دوکلمه مثل انسان حرف بزنن

تا طرف میگه بچه میخوام زود میپرن برو تا پیر میشی بزا

گاهی خوشحال میشم این ادما با این طرز حرف زدن و سطح ادب و شعور همون بهتر که ی دونه میارم و ای کاش همون ی دونه رو هم نیار که قطعا بی ادب بار خواهند اورد 

ابشو میدی یا نونشو نهابت بگو نیار و دلایلت رو مودبانه بیان کن دیگه توهین کردنت بیشتر نشون میده چقدر نوع تفکرت ضعیف و حقیره 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

یا در مورد نوع پوشش یا هر نوع تاپیکی که با نظرت موافق نیست بخون و اگه حرصت گرفت رد شو 

طرف نظر میپرسه چیکار کنم در مورد فلان موضوع زود میگن اعتقاد ندارم خب باشه نداری دیگه چرا اومدی تو تاپیک وقتی جوابت هیچ کدوم از گزینهای استارتر نیست 

ی عده هم هستن تو ناامیدیه مطلق هستن وقتی کسی رو میبینن که کورسوی امیدی داره زود تا حالشو نگیرن دیت بردار نیستن 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36