مگ نباید رفت باید بری برای موقع دنیا اومدنش واکسنش اینا واجبع
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
عزیزم تازه اولشه خود بچه کلی خرج داره ربطی به بهداشت نداره با بیمه همینه قیمتا
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
به هر حال باید ازمایشات غربالگری و سونوها و بری بیرون انجام بدی چون تحت پوشش بیمه نیست من اصلا بهداشت نرفتم تا بچم دنیا اومد برای واکسن رفتم پرونده درست کردم خیلی خیلی رومخن واکسن بچم تموم شد دیگه حتی برای قد و وزنشم نمیرم اصلا حوصلشونو ندارم
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
اکوی قلب جنین باید بری اون فقط ۱۷۰۰ میشه غربالگربا زیر یه تومن نمیشه
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
مگ نباید رفت باید بری برای موقع دنیا اومدنش واکسنش اینا واجبع
کی همچین حرفی زده من نرفتم مال قدیم هم نیستم بچم تازه شده ۱۸ ماهش زیر نظر دکتر شخصی بودم بیمارستانمم خصوصی با یه دکتر دیگه سزارین کردم بعدش دنیا اکمد رفتیم بهداشت برا واکسنش تشکیل پررونده دادن هیچیم نگفتن نمیتونن بگن من دو زار دکترای تو بهداشتو قبول ندارم اصلا انگار سواد ندارن