2777
2789

خیلی پاهاش سوخته 

گلاب به روتون چندروزه اسهاله دچاریه ویروسی شده

هم نیم ساعت یاکمتر دسشویی میکنه

حالا چندتاپمادوامتحان کردم فرقی نکرده زیاد

به نظرتون کدوم یکی بهتره؟

زینک

کالاندولا

ماتیلدا 

ان ان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوختگی شدیده وبرطرف میکنه؟

نه .فقط ان ان بزن. خیلی هم استفاده نکن. 

بچه ی منم همینجور شده بود یه هفته پیش. نمیتونستم نگاش کنم وحشتناک سوخته بود،بر اثر اسهال ویروسی. فقط ان ان نجاتم داد 

نه .فقط ان ان بزن. خیلی هم استفاده نکن.  بچه ی منم همینجور شده بود یه هفته پیش. نمیتونستم نگاش ...

جدی آخه رفتم داروخونه گفتم ان ان بده گفت این ازان ان بهتره

سوختگی شدیده وبرطرف میکنه؟

ان ان رو با زینک قاطی من بزن

کالانپولا ایروکس در حد رفع قرمزی خوب عمل میکنه از اون بهتر کالاندولا دینه اس

اما اگر شدید سوخته دو سه بار ان ان بزن. اگر سودو کرم اصلی هم گیر بیاری عالیه

همتا اسم خـودمه♥
جدی آخه رفتم داروخونه گفتم ان ان بده گفت این ازان ان بهتره

منم بروشورشو خوندم گفته نزنید پای بچه. فکر کنم چون پوست و نازک میکنه میگه نزنید. اما فقط ان ان نجاتم داد. چاره ایی نداشتم. شنیدم خیلی ها استفاده میکنن، همیشه که استفاده نمیکنیم. یک روز یا دو روز. یه روز ازش استفاده کردم. تا میرفت بیرون سریع میشستمش و پماد میزدم. میدونی برای چی سوخت؟ یه چندبار دیر بردم بشورمش سوخت. 

واسه شمام اینجور بود دیر شستی سوخت؟؟ 

ان ان رو با زینک قاطی من بزن کالانپولا ایروکس در حد رفع قرمزی خوب عمل میکنه از اون بهتر کالاندولا د ...

وقتی میسوزه زینک کارساز نیست بدتر هم میکنه. زینک واسه قبل سوختگی خوبه. 

من خودم آردن همیشه استفاده میکنم داخلش زینک هم داره، اما وقتی میسوزه اصلا خوب نیست. 

راستی مگه نمیگن زینک غدد لنفاوی ورم میکنه چرا تو پماد بچه ها هست؟؟ الان این یادم اومد ،واسه عرق نکردن زیر بغل میگن استفاده نکنید

وقتی میسوزه زینک کارساز نیست بدتر هم میکنه. زینک واسه قبل سوختگی خوبه.  من خودم آردن همیشه است ...

نمیدونم چرا واقعا. شاید اون غذه ها تو بچه ها هنوز فعال نیست. 

ولی این دستور پزشک بود پسر من الرژی داشت خیلی میسوخت در حد کنده شدن پوست باسنش

زینک رو با ان ان قاطی میکردم فکر کنم به خاطر اینکه درصد ان ان کمتر باشه اینطوری. 

همتا اسم خـودمه♥
منم بروشورشو خوندم گفته نزنید پای بچه. فکر کنم چون پوست و نازک میکنه میگه نزنید. اما فقط ان ان نجاتم ...

آره من اولش نشستم فقط تمیزش کردم بعد دوروز دچارسوختگی شد

اماخب اسهال هم هست 

بی تاثییرنبود