2777
2789
عنوان

بچم ب دنیا اومد😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 27 پست

مبارک باشهههه

ان شاالله خدا حفظش کنه و خوشبختیشو ببینی

میشه برا منم دعا کنی خدا بهم بچه بده؟

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیز دلم قدمش پر خیر و برکت به ناز بزرگش کنین🥰...میشه دعا کنی منم باردار بشم 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

اره گلم دو بار رفتم.. برای دیدن ساک حاملگی و برای دیدن تشکیل قلبش

ااا بسلامتی الان من شش هفته و یک روزمه برم؟

من پنجم اسفند اخرین پریودم بود

۲۱ ام اسفند سونو دادم هیچی نگفت 

۱۰ فروردین بیبی چک مثبت شد 

برم بنظرتون؟

مامان دوتا گل پسر

ااا بسلامتی الان من شش هفته و یک روزمه برم؟ من پنجم اسفند اخرین پریودم بود ۲۱ ام اسفند سونو دادم ه ...

سونو ک ضرری نداره.. برو بنظرم 

تازه من دوسه روز پیش هم رفتم خودسر البته😁

چون هماتوم دارم و دکتر گفته بود استراحت کنم و حالا حالاهام نوبت سونوی بعدیم نبود با خودم گفتم حالا ک چن وقته استراحت کردم برم ببینم هماتومم کوچیکتر شده.. ک خداروشکر کوچیکتر شده بود.. خیالم راحت شد و استرسم کمتر

سونو ک ضرری نداره.. برو بنظرم  تازه من دوسه روز پیش هم رفتم خودسر البته😁 چون هماتوم دارم و د ...

ن اخه میترسم زود باشه برا تشکیل قلب استرس بگیرم😀😀😀اخی عزیزم انشالله بارداریت بسلامتی بگذره

مامان دوتا گل پسر

اسی تورو خدا واسم دعا کن منم مامان بشمممم

انشاالله عزیزدلم ب حق امام حسین ک حاجت منو داد دامن توهم سبز بشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

تک تکتونو دعا کردم انشاالله همگی ب خواسته هاتون برسین و خدااون چیزی ک لایقتونه سر راهتون بزاره

ممنون از دعاهای قشنگتون

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
سلام عزیزم اخرش چیکار کردین واسه تپل شدن؟چه قرصی خوردین؟ممنون میشم جوا بدین

هیچی هرچی خوردم بی فایده توی بارداری هیکلی ک میخواستم اومد اما بعد زایمان ی ذره کمتر شد وزنم ولی باز راضیم