2777
2789
عنوان

چکار کنم کجا برم ؟ تستم مثبت شده ...

381 بازدید | 31 پست

فردا میرم ازمایش خون بدم بعدش کجا برم ؟

برم ماما ؟ 

هر مامایی باشه مثلا ؟

سونو کی انجام میدن برام ؟

میشه بگید من اولین بارداریمه نمیدونم چی به چیه

بله گلم برید پیش مختصص زنان و زایمان خودش برات سونو مینویسه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک باردارشدم رفتم ماما کلاه سرم رفت 

ازمایشاتی ک نوشت رفتم ازاد دادم ...شما اگع تو بیمارستان ازمایش میدی خب برواگع بیمه نداری برو بهداشت ..اونا میفرستنت مرکز بهداشت رایگان ازمایش میگیرن

خود بهداشت راهنماییت میکنه

اسی میشه بگی چن وقت اقدام بودی؟

چن بار در هفته رابطه داشتین؟و چ نکاتی رو رعایت میکردی؟

ببخشید سوتفاهم نشه من چن ماهه اقدامم دکتر هم رفتم هیچکدوممون مشکل نداشتیم ولی هنوز باردار نشدم واسه همون میپرسم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
خو گفتم هیچی نمیدونم 😂😂 اینم نتیجش

😂😂 اول آزمایش خون میدی بعدش وقتی مثبت شد جوابشو میبری دکتر زنان زایمان بعدش برات سونو می‌نویسه بعضی دکترا هم خودشون دستگاه دارن انجام میدن همون لحظه... اگه بتات بالا باشه ساک حاملگی و جنین و همه چی تو سونو مشخص میشه اگه تازه باردار شده باشی بهت میگه کی دوباره باید سونو بشی

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢