2821
2789
عنوان

عروسی

105 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من دفعه اولمه تاپیک میزارم اینجا زیاد بلد نیستم

یه مشورت لازم دارم... من بهمن ۱۴۰۲ عقد کردم تو یه محضر خیلی خوب عقدمونو برگزار کردیم یه مراسم عقد هم روز بعدش طبق رسممون تویه تالار خیلی خوب برگزار کردیم و من لباس عروس پوشیدم عکاسی و فیلم برداری هم انجام شدیه خاطره بدی هم از یه اتفاقِ اخرشب تو مراسم عقدم موند واسم اما هرطور که بود مراسم خوبی بود مثل عروسی کامل بود و همه میگفتن انگار عروسی بود مراسمتون....حالا که میخوام برم خونه خودم نمیدونم که عروسی بگیرم یا نه...چون خیلی دوست داشتم تو مراسمم کلیپ فرمالیته داشته باشم و.... خیلی چیزای دیگه ک تو مراسم عقد نداشتم از طرفی هم لباس عروس یک بار پوشیدم و عکسای و فیلمبرداری هم انجام دادیم ....حالا بنظرتون عروسی بگیرم یا نه؟ ☹️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبق تجربه م اون چیزی که بعدها ممکنه واسه دخترا عقده بشه و حسرت،یک شام عروسی دادن،دو پوشیدن همون لباس عروس جلوی فامیله،بقیه چیزا کشکه

وقتی یه مجلس توپ گرفتی بیخیال بقیش شو،چون

هم خودتو خیلی توچشم میندازی که این دوره زمونه آدم باید کمتر داشته هاشو به رخ بکشه هم اینکه هزینه شو میتونی کارای دیگه بکنی.آدم باید عاقلانه تصمیم بگیره نه احساسی و جوی

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....