من 23سالمه، چهار سال و نیمه با به پسر تو رابطم، الان 30سالشه.
به زودی قراره بیاد دیگه رسمیش کنیم، اما من خیلی دودلم
اگه برمیگشتم به چهار سال پیش درخواستشو رد میکردم ولی حالا که اینقد از رابطمون گذشته این توانو ندارم.
براتون کلیات رابطمونو میگم لطفا خواهرانه بهم بگین چیکار کنم واقعا دیگه خسته شدم از فکر و خیال.
کلا پسر مهربونیه، بهم اهمیت میده، تو مناسبتا همیشه برام کادو میگیره، برا ایندش هدف داره و منو هم تشویق میکنه که پیشرفت کنم، خونواده دوسته، بددهن نیس.
این ویژگی هاش خوبن ولی مواردی که اذیتم میکنن اینا هستن که دو ساعت با شهر ما فاصله داره و خونمون باید شهر اونا باشه( نه شرایطش جور درمیاد که اون بیاد اینجا نه دوس داره که بیاد)، همه مناسبتارو میگه باید پیش خونواده اون باشیم( یه روز قبل یا بعدش بیایم به خوانوده من سر بزنیم)، خیلی حساسه روم مثلا دوس نداره زیاد با دوستام برم بیرون اگه هم برم نباید کافه برم یا جاهایی که پسرزیاد هس! باید مانتو بلند بپوشم(از زانو)، نباید اینستا داشته باشم(که خدایی نکرده پسری بهم دایرکت نده!)، نباید عکس خودمو بذارم پروفایل، یه مورد کم اهمیت تر هم اینه که اختلاف قدیمون 10سانته هم قد دیده میشیم دوس داشتم 15سانت باشه لااقل.
من الان یه جایی از رابطمم که نه میتونم فراموش کنم اون همه محبتشو و نه میتونم راحت ادامه بدم. اگه نظرتون ادامه نداده لطفا راهش هم بگین چون تموم کردن یه رابطه 4 5 ساله به این راحتیا نیس....
راستی در مورد همخ این مشکلاتی که گفتم باهم حرف زدیم حل نشده