2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله که اشتباه میکنی ولی اگرم اینطور بوده باشه زود تسلیم نشو که دوستت موفق بشه

ولی وارد کردن شخص مجرد یا مطلقه به زندگی اشتباه محضه

همیشه میگن وقتی زن ازدواج کرد باید با دوستای متاهلش ارتباط داشته باشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

میدونی همش کرم میریختت من میرفتم پیشش سریع می اومد بین خلوتمون هی عکس بگیر فلان کن من میگفتم این دوستمه مثل خواهره برام امروز صبح به اقا پیام دادم صحبت کنیم دلیل سردیشو بدونم این خانوم کنارم سریع دیدم داره تایپ  میکنه مدام پیگیره که باهاش قهری یا اشتی

این طرف اقا هم هپاتیت داره هم اچ پی وی از نوع خطرناکش میخوام به دوستم بگم مراقب خودش باشه سر حسادت زندگیشو به گند نکشه با من این طرف رابطه نداشت ولی دوسته من سر حسادت هرکاری میکنه

همسرتون نیستن؟

نه دوستیم اولش اینطور شروع شد که دور زوط بود باهم بودیم تو یه سفر ازمن توجمع خاستگاری کرد خیلی سریع کارهارو پیش برد بعد خودش شروع کرد به ازمایش و اینا بعد گفت هنوز تو بدنم هست و درمان نشدم که رابطه ما رفت رو هوا تقریبا ولی باهم بودیم کاری نمیکرد که خطرناک باشه برام

میدونی همش کرم میریختت من میرفتم پیشش سریع می اومد بین خلوتمون هی عکس بگیر فلان کن من میگفتم این دوس ...

متاسفم واست که یه دختر و این همه به حریمت راه دادی من با خواهرمم اینجور نمیکنم نه که اعتماد نداشته باشم ن والا فقط خوشم نمیاد 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️