2777
2789
عنوان

تجربه مصرف آسنترا

306 بازدید | 9 پست

خانمها من حدود دوماهه آسنترا۵۰مصرف میکنم اوایل منگی داشتم که درست شد الان حدوده یه هفته است دوباره منگم و احساس خوبی ندارم .اون دوماه اول خیلی حال روحیم‌خوب بود الان به بدیه اون اوایلم نیستم ولی خوب هم استرس خفیف دارم یه مقدار منگم .کسی تجربه ای داره ؟ماه بعد نوبت دکترمه .یعنی این دفعه برم دوزش و زیاد میکنه ؟.

من این قرص اصلا بهم نساخت دکتر تعویض کرد و بهم فلوکستین داد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  این دارو رو از دوز بالا شروع می‌کنن و به مرور کم اگر مشکلی داری فک نمیکنم دلیلش اسنترا ...

بر عکس گفتید که . از دوز پایین یک چهارم شروع میشه تا به یه دونه کامل برسه

عزیزم  این دارو رو از دوز بالا شروع می‌کنن و به مرور کم اگر مشکلی داری فک نمیکنم دلیلش اسنترا ...

برای من از ۲۵ شروع کرد یک ماه ۲۵ خوردم و بعد کرد ۵۰.از دوز کم شروع میکنند میبرن بالا.و بعد دوباره به کم میرسونند و قطع میکنند

دوست ندارم دارو مصرف کنم .استرسم خفیفه خیلی شدید نیست قابل تحمله .اون‌منگیه و حس بده که اذیتم میکنه.کلا یه جوریم خودمم نمیدونم چمه