دیگه حالم داره ازخودم بهم میخوره همیشه از آروم بودن ومراعات کردنم دیگران سواستفاده کردن. من خودم شاغلم ازاول چه تو ساخت خونه وخرید ماشین و...ازلحاظ مالی کمک شوهرم کردم خرج ومخارج خودم از دکتر بگیرتا لباس خودم میدم ولی بازم شوهرم پرتوقعه چیزی هم که میگم میگه خب کمک نکن.ولی میدونید دلم میسوزه میگم خونه زندگیمه ماحدود ۸ماه پیش مبلامون رو فروختیم که یه جدید بگیریم همون موقع خواهرم خواست عروسی بگیره پولای منم صرف خرید لباس وآرایشگاه وایناشد ببینید این خودش تنهایی نتونسته هنوز یه دست مبل بخره حتی خانوادشم احترام درستی نمیذارن خونمون که عوض کردیم جدیده به نام من خریدیم یعنی مامانش خودشو کشتا البته پشت سرم خیلی حرف گفته بود اون وقت جاریم که میشورتشون ومیذاره کنار همیشه احترامشو دارن وبهش محبت میکنن
میشه هم تو سری خور. نبود و هم سلیطه نبود ،سلیطه ب کسی ک از خودش دفاع میکنه نمیگن ب کسی ک پاچه پاره و حد و مرزی نه از زبان و نه تو حرکاتش ندارع میگن
بگو میخام مظلوم نباشم و از خودم و حقم دفاع کنم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از اینکه خونه را زدی بنام خودت خوشم اومد آفرین🩵 ، کار خوبی میکنید مستقل هستی و جدایی بزور ازش پول بگیر اونم باید بده اگر داره اگر نداد برو مبل بخر به اسم خودت بخر ، وسایل خونه به اسم خودت باشند ، یکی از فامیلامون زنه اینطور کرد حتی زیر تلویزیونی هم ماله اونه چون فاکتورش را نمیدونم همچین چیزی داره
لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه....اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ولی ازوقتی یادمه همه از رفتارم سواستفاده کردن حتی خانواده خودم چون خیلی وقتا فقط ریختم تو خودم واعتر ...
خب همین رو عوض کن با اعتماد ب نفس و شجاعت و در کمال احترام حقت رو بگیر