نهالخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 183 عنوان لباسشویی هیوندا 1329 بازدید | 15 پست لطفا اگه کسی لباسشویی هیوندا خریده نظرشو بهم بگه میخوام بگیرم 1403/01/18 | 08:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5974 من خریدم چن ماه پیش ؛ خوبه خدا رو شکر. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
نهالخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 183 من خریدم چن ماه پیش ؛ خوبه خدا رو شکر. ب نظرتون بگیرم
نهالخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 183 من خریدم چن ماه پیش ؛ خوبه خدا رو شکر. من 10کیلویی میخوام بگیرم ی خانم تایپک زده بود ک بدرد نمیخوره
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5974 ب نظرتون بگیرم نظر فروشنده رو بپرسین؛ من بین برند دوو و کلور مونده بودم؛ دوو رو گفت؛ بخاطر این که مصرف آبش کمه؛ لباسا رو تمیز نمیکنه؛ کلور هم گیر بکسی نداشت؛ برند هیوندا رو گفت ؛ کاراییش عالیه؛ فعلا که راضیم. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5974 من 10کیلویی میخوام بگیرم ی خانم تایپک زده بود ک بدرد نمیخوره بستگی داره؛ لوازم برقی بنظرم شانسی از آب در میاد. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
نهالخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 183 نظر فروشنده رو بپرسین؛ من بین برند دوو و کلور مونده بودم؛ دوو رو گفت؛ بخاطر این ک ... فروشنده هم بهم گفته عالیه ولی میترسم چون فروشندها میخوان جنسشون فروش بره
نهالخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 183 بستگی داره؛ لوازم برقی بنظرم شانسی از آب در میاد. دقیقا. من بین پاکشوما و هیوندا موندم
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5974 فروشنده هم بهم گفته عالیه ولی میترسم چون فروشندها میخوان جنسشون فروش بره فروشگاهی که خرید کردم ازش ؛ آشنا بود اتفاقا. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5974 دقیقا. من بین پاکشوما و هیوندا موندم پاکشوما ساخت ایرانه؛ فک نکنم خوب از آب در بیاد. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
نهالخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 183 فروشگاهی که خرید کردم ازش ؛ آشنا بود اتفاقا. منم میگیرم انشالله ک خوب باشه
نهالخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 183 فروشگاهی که خرید کردم ازش ؛ آشنا بود اتفاقا. ممنون از راهنمایت عزیزم
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5974 منم میگیرم انشالله ک خوب باشه به سلامتی باشع انشاءالله. مبارکت باشع گل.😊🌷🌹 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5974 ممنون از راهنمایت عزیزم خواهش میکنم. 🥰 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
jasminnnne عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 3901 پاکشوما ساخت ایرانه؛ فک نکنم خوب از آب در بیاد. ما ۲۰ ساله ماشین پاکشوما داریمالان تازگیا خراب شده