2777
2789

نتیجه گرفتم واقعا برام چندتا چندتا خواستگار اومد .ولی متاسفانه بخاطر آزمایشم ب ازدواج ختم نشد ..

ولی کلا دوس داشتم بگم بهتون خواستید بگید بزارم🙂🖤

خدایا شکررررررت😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش اول :تا ۲۱ روز دو رکعت نماز میخونی ک بعد از حمد کوثر رو بخون .. بعد اتمام نماز . ۱۰۰ بار استغفرالله الذی لا اله الا هو حی و القیوم ذوالجلال و الکرام و اتوب الیه ... ۱۰۰ بار صلوات ... و ۱۰۰ بار و اذالنفوس زوجت

روش دوم :تا ۴ روز نیمه شب ب وقت مشخص ۳۰۰۰ بار بسم الله الرحمن الرحیم بعد ب کف دستات ۲۱ بار یالطیف رو فوت کن بکش ب صورتت 

روش سوم: تا ۷ روز صبح ۱۰۰ یالطیف انته لطیف یا الله ۲۱ صلوات و اللهم صل علی سیدنا محمد الفاتح لما اغلق والخاتم لما سبق ناصر الحق باالحق و الهادی الی صراطک المستقیم وعلی آله حق قدره و المقداره العظیم 

عصر ۲۰ بار یالطیف انته لطیف یا الله ۲۱ بار صلوات و و اللهم صل علی سیدنا محمد الفاتح لما اغلق والخاتم لما سبق ناصر الحق باالحق و الهادی الی صراطک المستقیم وعلی آله حق قدره و المقداره العظیم 

شب ۹ بار یالطیف انته لطیف یا الله و ۲۱ بار صلوات و و اللهم صل علی سیدنا محمد الفاتح لما اغلق والخاتم لما سبق ناصر الحق باالحق و الهادی الی صراطک المستقیم وعلی آله حق قدره و المقداره العظیم 

این سه تا روش واقعا جواب میده من هرسه تارو باهم انجام دادم ب عینه نتیجشو دیدم ..

اگه شماهم جواب گرفتید منم دعا کنید خیلی محتاجم ب دعاهاتون .ک دوباره خواستگارم برگرده چون واقعا همو میخوایم فقد بخاطر آزمایشم مامانش زد همه چیو خراب کرد🥲🖤💔

خدایا شکررررررت😍😍😍😍