2777
2789
عنوان

خواب طلا

62 بازدید | 4 پست

دوباره دارم دو خواب با ی مضمون میبینم 

اینجوری که کلی طلا ریخته رو زمین و من دقیق نمیدونم بدله یا اصلا واسه همین فقط ی تعداد کمی برمیدارم و دراخر متوجه میشم ک اصل بوده و ناراحت میشم ک بیشتر چرا برنداشتم

تعبیرش چی میتونه باشه

اینم بگم خوابام فرق داشت مکانشون و جزئیات ولی محتواش یکی بود

کاملا به دور از بی ادبی میگم:

یا تو مشکلات مالی دست و پنجه نرم میکنید یا زیادی بهش فکر میکنید و حس میکنید موقعیتهای مالی خوبی رو از دست دادید

اینه که تو خواب هم خوابشو میبینید

لطفا از یه آدم نابینای مادرزاد بپرسید تو زندگیش چه خوابایی می بینه اونوقت متوجه حرفم میشید

دوتاش هست

ولی در کلا خیلی از خوابا هس ک خارج از ظرف مکان و زمانه یعنی تا حالا همچین اتفاقی نیفتاده و تو میبینیش

چیزی ک شما گفتین پیک بیس دقیقه قبل خوابه ک به هرچیزی فک کنین تو خواب میبینبن ولی من خوابم اینجوریه ک دقیقا محتواش یکی بود یعنی من سعی میکردم طلاهارو بردارم ولی دو ب شک بودم ک اصله یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.