2777
2789

سلام دوستان سحرخیز نی نی سایتی،،من یه خانم تپلی هستم که تنبلی تخمدان داره و باید ورزش کنه،،حالا میخوام پیاده روی کنم باشگاهم برم،،میگم اگه برم باشگاه یه روز درمیون،اون یه روز درمیون دیگه رو هم میرم پیاده روی،،

از طرفی اصلا حوصله باشگاه رو ندارم،کسی نیست باهام بیاد و رفت و آمدم سخته و باید هشت صبح برم که ماشین داشته باشم،،از طرفی شهریه ها هم که رفتع روی هفتصد هشتصد،،نمیدونم چیکار کنم شما بگین

به عنوان یک عدد تپل میگم با شناختی ک من از خودمون دارم همون پیاده رویم نصفه نیمه ول میکنی پس باشگاهتو برو ک ورزش کنی

تو باشگاه دوست پیدا میکنی و با بقیه اوکی میشی نگران نباش

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارم برم باشگاه ولی تنبلیم میاد،کلا اهل کارای گروهیم،مثلا اگر یه نفر یا چند نفر باهام باشن تنبلی رو میذارم کنار

ان شاءالله خدا کمکم کنه تا بتونم از دست این روحیه خلاص بشم چون الان اکثرا تنبل شدن و نمیشه از خونه بیرون آوردشون

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

سلام

پیاده روی کمترین تاثیر ممکن رو برای لاغری داره

همینطور به خاطر اضافه وزنتون پیاده روی برای زانوهاتون و کمرتون اصلا مناسب نیست

بهترین روش برای کم کردن وزن، بدنسازیه

برا لاغری دو یا پیاده روی تند خوبه 

ولی باشگاه و وزنه زدن برا لاغری معجزه می‌کنه حتمااا برو 

با توجه به تجربه ی ۷_۸ ساله ی خودم تو باشگاه میگم تنهایی باشگاه رفتن خیلی بهتره 

چون دیدم کسایی که با دوستاشون میان همش درحال تعریف کردنن 😆😆

منم همیشه ازباشگاه بدم میومدولی اشتباه میکردم،کاششش زودترمیرفتم،واقعاباشگاه جای خوبیه هم دوست پیدامیکنی هم برای سلامتی وتناسب اندامت تلاش میکنی،حتماحتمابروباشگاه ازهمین امروزم شروع کن

برو سمت ورزشای گروهی بدنسازی و اینا تکیه ادمای برونگرا حوصلشون نمیشه

دقیقا خودم هم عاشق ورزشهای گروهیم،اما با اولش مشکل دارم،یعنی از خونه بیرون زدن😑

مثلا الان بعضی روزا با مادر شوهرم میرم پیاده روی،روزایی که قراره باهاش برم خیلی راحت میزنم بیرون و هرچقدر راه بریم خسته نمیشم،اما روزایی که تنهام اصلا نمیتونم از خونه بیرون برم! تنهایی کار کردن برام عذابه،اما سخت ترین کارا رو گروهی باشه مثل آب خوردن انجام میدم!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

پارک نزدیکتون هست ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم